Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Το spotaki άναψε: To νέο Sony Ericsson Xperia neo V ήρθε αποκλειστικά από τη Vodafone

Η Vodafone διαθέτει αποκλειστικά το νέο Sony Ericsson Xperia neo V και εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τη μεγάλη ποικιλία της από οικονομικά Smartphones. Το απίθανο αυτό multimedia Smartphone με υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού της τεχνολογίας εικόνας της Sony και του λειτουργικού της Google.
Το Sony Ericsson Xperia neo V διαθέτει μεγάλη LCD οθόνη 3,7 ιντσών με Mobile BRAVIA, χάρη στην οποία όλες οι εικόνες και video έχουν ολοζώντανα χρώματα και τονισμένη αντίθεση, ενώ οι φωτογραφίες φαίνονται εξαιρετικά ευκρινείς και καθαρές.

Με κάμερα 5 Mpixels, LED φλας, ζουμ και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε High Definition (HD), καθώς και λήψη φωτογραφιών με τη τεχνολογία 3D sweep panorama, δίνει τη δυνατότητα προβολής περιεχομένου σε 3D τηλεόραση μέσω HDMI. Ακόμη διαθέτει και δεύτερη μπροστινή κάμερα, ώστε η επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο να γίνεται πιο εύκολα από ποτέ, μέσω εφαρμογών όπως το Google Talk με Video Chat.

Ο δυνατός επεξεργαστής του, 1Ghz και η τελευταία έκδοση λογισμικού Android, Gingerbread 2.3.4 προσφέρουν γρήγορη πλοήγηση, βελτιστοποιημένες υπηρεσίες, πλήθος προεγκατεστημένων εφαρμογών, καθώς και πάνω από 300.000 εφαρμογές στο Android Market.Το Sony Ericsson Xperia neo V είναι διαθέσιμο σε 2 χρώματα, μπλε και λευκό.

Η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το μοναδικό αυτό Smartphone μόνο με 199€ χωρίς σύνδεση ή ακόμη φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα Vodafone Unlimited ή Ευέλικτα και Aπεριόριστα Eπαγγελματικά, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της ή στο www.vodafone.gr

H Vodafone είναι εδώ κάθε φορά που τη χρειάζονται οι συνδρομητές της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου