Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Το spotaki άναψε: Νέος δίσκος για τον τραγουδοποιό Γιώργο Οικονόμου

Μετά το ντεμπούτο άλμπουμ "Φιγούρα στο δρόμο" (που κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητη παραγωγή από την GO Music Productions, τον Ιούνιο του 2010), ο Γιώργος Οικονόμου, επιστρέφει με 11 νέα τραγούδια που σηματοδοτούν το δεύτερο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Μες στη σιωπή μου" (Δεκέμβριος 2011).
Με ανάμεικτα συναισθήματα για τη φιλία, τον έρωτα, την κοινωνική αδικία, τη ζωή και το θάνατο, θέτει τον εαυτό του σε πλήρη έκθεση προς το κοινό του και τους ανθρώπους που θέλουν να αφεθούν στη μαγεία της μουσικής. Με συνεχή ανατροπή συναισθημάτων, άλλοτε νιώθει κλεισμένος και εγκλωβισμένος στον εαυτό του, και άλλοτε πετάει ελεύθερος στο δικό του ουρανό. Αγριεύει, εξοργίζεται, θλίβεται με όσα συμβαίνουν στη ζωή, ταυτόχρονα όμως, ηρεμεί, χαλαρώνει και ταξιδεύει μέσα από τους στίχους και τις μουσικές του.
Ο δίσκος κυκλοφορεί από την GO Music Productions. Την ηχογράφηση, τη μίξη και το mastering, υπογράφει ο Nikodemos T. και το στούντιο "The Sonic Ark", με βοηθούς τους Αντώνη Καρακώττα και Γιάννη Αγιόλ. Συμμετέχουν οι καλοί φίλοι και συνεργάτες Αλέξανδρος Αποστολάκης (τύμπανα), Αντρέας Καπετανάκης (μπάσο), Πέτρος Παρασκευάς (κιθάρες), Θοδωρής Παπαδημητρίου (τσέλο) και Εβελίνα Οικονομίδου (φωνητικά).

Λίγα λόγια για το Γιώργο Οικονόμου:

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος των Αρσακείων Θεσσαλονίκης, σπούδασε αρχιτεκτονική στο ΑΠΘ, μουσική στο ΝΩΘ με την οποία ασχολείται από μικρή ηλικία. Παράλληλα με τις σπουδές του στην Αρχιτεκτονική ασχολείται με τη φωτογραφία, τον κινηματογράφο και τις εικαστικές τέχνες. Συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής από το 1997 έως σήμερα, με πάθος για τη μουσική και την επικοινωνία με το κοινό. Οργανώνει και συμμετέχει σε μουσικά σχήματα από το 1999 έως το 2005 ως frontman.
Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου έχει εμφανιστεί σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, κ.ά. με την προσωπική του μπάντα GO BAND που ακολουθεί τα βήματά του και τον υποστηρίζει μουσικά σε επίπεδο live εμφανίσεων. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει και στις ακουστικές του εμφανίσεις, με τις οποίες έρχεται σε πιο άμεση επαφή με το κοινό και αποτελούν ένα είδος μουσικού πειραματισμού.
Η αναζήτηση και η ανάγκη για επαφή με το κοινό τον θέτει σε συνεχή έκθεση σε αυτό μέσα από τις εμφανίσεις του, τις συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα, μουσικά περιοδικά (έντυπα και διαδικτυακά), αλλά και τις προσωπικές του σελίδες στο διαδίκτυο.

Ο δίσκος κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία, είναι διαθέσιμος για downloading στο διαδίκτυο (itunes, amazon, cdbaby) και προς πώληση στην προσωπική ιστοσελίδα του γιωργου οικονομου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου