Την
Παρασκευή,
2 Νοεμβρίου 2012,
στις 20.00,
στην Θεσσαλονίκη
(περιοχή Ανάληψης, Κατακάλου 3, αίθουσα
«Νέο Θεμέλιο», 2310 587295), η κα Λυδία
ΧατζηΝούσιου προσκαλεί στην ομιλία με
θέμα: Ιπποκράτεια
Θεραπευτική - Η αξία των Ελληνικών
Ολιστικών Εφαρμογών Ευεξίας.
Η
κα Λ. ΧατζηΝούσιου έχει συνδέσει και
μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα της
χειρομάλαξης βασισμένα απόλυτα στην
υπεροχή της Ελληνικής γης και στα αρχαία
ελληνικά Ιπποκρατικά κείμενα. Έτσι
πέτυχε να διαμορφώσει μία ακόμη χρήση
των προϊόντων της Ελληνικής γης. Ενώνει
τους τουριστικούς, και όχι μόνο,
προορισμούς στην Ελληνική επικράτεια
άμεσα με τα τοπικά αγροτικά προϊόντα
τους και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες
οι οποίες είναι γνωστές από την αρχαιότητα
μέσα από τον Ιπποκρατικό λόγο. Δίνει
την δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες
να αναδείξουν μαζί με τις υπηρεσίες και
το προϊόν που παράγουν αιώνες τώρα
(http://hellenicholistic.blogspot.gr/)
και με αυτόν τον τρόπο το καθιστούν
μοναδικό και ασυναγώνιστο.
Την
Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012, στις 20.00, η ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ, με την εξειδίκευση στην
αξία των Ελληνικών Ολιστικών Εφαρμογών
Ευεξίας, θα περιλαμβάνει την φυσιογνωμική
θεώρηση του
Ιπποκράτη, την ελληνική κιναισθητική
νοοτροπία, την
σύνδεση γεωμορφολογίας
& θεραπευόμενου
και την παράδοση
στην υπηρεσία
της Υγείας.
Σημειωτέον
ότι η Ιπποκράτεια Θεραπευτική με
Ελληνικές Ολιστικές Εφαρμογές Ευεξίας
μπορεί να είναι εξαίρετο συμπλήρωμα, ή
ίσως και κύρια δραστηριότητα, στις
ξενοδοχειακές μονάδες της κάθε αγροτικής
περιοχής, ή, ακόμα καλύτερα, να προσφέρεται
από εκπαιδευμένους χειρομαλάκτες στους
ξενώνες και τα καταλύματα του Τουρισμού
Υπαίθρου, ως μία επιπλέον δυνατότητα,
καθόσον η τεχνική είναι κατοχυρωμένη
και προσφέρει πιστοποίηση εξειδίκευσης
στην συγκεκριμένη τεχνική.
Για
τους ενδιαφερόμενους να ασκήσουν
επαγγελματικά την Ιπποκράτεια Θεραπευτική,
προβλέπεται επαγγελματική κατάρτιση-σεμινάριο
60 ωρών «Ελληνικών Ολιστικών Εφαρμογών
Ευεξίας®» με αξιοποίηση ελληνικού
μελιού, ελληνικού κρασιού, ελληνικού
λαδιού και ελληνικού τσίπουρου από
σταφύλια. Έχει ιδιαίτερη σημασία η
προέλευση των αγροτικών προϊόντων,διότι
οι ανθρώπινοι οργανισμοί είναι
προσαρμοσμένοι και αντιδρούν θετικότερα
σε προϊόντα τα οποία έχουν τα ιδιαίτερα
χαρακτηριστικά της περιοχής τους.
Έτσι
η εντοπιότητα προκύπτει και πάλι ως
συγκριτικό πλεονέκτημα, ιδιαίτερα για
την Ελλάδα ή οποία έχει 6.000 αυτοφυή φυτά
(την δεύτερη μεγαλύτερη βιοποικιλότητα
στον κόσμο μετά την Μαγαδασκάρη) από τα
οποία τα 1600 περίπου είναι αυτοφυή
ΕΝΔΗΜΙΚΑ. Αυτά και από μόνα τους
δημιουργούν μοναδικής γεύσης μέλι,
μοναδικής γεύσης αρνίσιο κρέας (αν τρώει
ελληνικά φυτά και όχι συσκευασμένες
εισαγόμενες τροφές), μοναδικής γεύσης
χοιρινό κρέας (ιδιαίτερα αν είναι και
από ελληνική φυλή, μαύρος χοίρος),
μοναδικής γεύσης κρασί, μοναδικής γεύσης
τσίπουρο κλπ.
Την
Παρασκευή,
2 Νοεμβρίου 2012,
στις 20.00,
στην Θεσσαλονίκη
(περιοχή Ανάληψης, Κατακάλου 3, αίθουσα
«Νέο Θεμέλιο»), η κα Λυδία ΧατζηΝούσιου
μας περιμένει στην ομιλία Ιπποκράτεια
Θεραπευτική και
περιμένουμε όλοι μια ακόμα εφαρμογή
για τα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου