Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Στους "16", πρώτη από τον όμιλό της

Την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο του φετινού Ευρωμπάσκετ κατέλαβε μαθηματικά σήμερα η Εθνική μας ομάδα επικρατώντας της Σλοβενίας στη Zagreb Arena, με 83-72. Οι Έλληνες παίκτες, που προηγήθηκαν στο σκορ έως και με 17 πόντους διαφορά άντεξαν στην αντεπίθεση των Σλοβένων, που μείωσαν το σκορ σε δύο πόντους λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ματς.

Η Εθνική μας ακόμα κι αν χάσει αύριο το βράδυ από την Ολλανδία, θα προκριθεί -ως πρώτη από τον όμιλό της- στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στη Λιλ της Γαλλίας, αφού την ευνοούν όλες οι σχετικές ισοβαθμίες. 

Στα highlights του σημερινού αγώνα συγκαταλέγονται οι συνολικά 49 πόντοι, που πέτυχαν οι Μπλάζιτς και Ντράγκιτς, τα δύο "βαριά χαρτιά" του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Σλοβενίας, καθώς και η μαζική συμπαράσταση των Σλοβένων φιλάθλων στην προσπάθεια της ομάδας τους, δεδομένου ότι στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου της Κροατικής πρωτεύουσας βρέθηκαν περίπου 4.000 άνθρωποι προερχόμενοι από κάθε γωνιά της Σλοβενίας.      

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ περιμένει πλέον τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων του τέταρτου ομίλου της πρώτης φάσης του Eurobasket, για να μάθει την αντίπαλό της στις δέκα έξι καλύτερες ομάδες της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης της Γηραιάς Ηπείρου. 

Μ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου