Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Το spotaki άναψε: ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Η ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ είναι μια εθελοντική πρωτοβουλία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που έχει ξεκινήσει από Εθελοντές και Φορείς του Δ.Δ. Στρατωνίου Χαλκιδικής το 2008 και δημιούργησε έναΧριστουγεννιάτικο Χωριό στο Στρατώνι Χαλκιδικής. Η διάρκεια λειτουργίας της ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ είναι για περίπου ένα μήνα. Αρχίζει την Δευτέρα στις 5 Δεκεμβρίου 2011 και λήγει στις 2 Ιανουαρίου 2012.


Έξι ξύλινα σπιτάκια, θα περιμένουν τους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες για να τους χαρίσουν μια αξέχαστη, Χριστουγεννιάτικη εμπειρία . 

  • Στο Σπίτι του, o Άι- Βασίλης, υποδέχεται τα παιδιά, συζητούν και μπορούν να φωτογραφηθούν μαζί του. Έξω από το σπίτι του Άι Βασίλη τα παιδιά μπορούν να δουν τους ταράνδους του στο στάβλο τους.
  • Στο Σπίτι του Παραμυθιού, μια παραμυθού, διαβάζει θαυμαστά παραμύθια. 
  • Στο Ταχυδρομείο, τα παιδιά στέλνουν τα γράμματά τους στον Αϊ-Βασίλη.
  • Στο Σπίτι των Κατασκευών, εθελοντές βοηθούν τα παιδιά να φτιάξουν το στολίδι τους που το πάρουν μαζί τους για το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους. 
  • Οι ζαχαροπλάστες του Γλυκόσπιτου είναι εκεί για να βοηθήσουν τα παιδιά να φτιάξουν μόνα τους το γλυκό τους και να το δοκιμάσουν αμέσως .
  • Ύστερα είναι και το Σπίτι των Τεχνών και η Στάση των Ξωτικών που μπορεί να γνωρίσει στα παιδιά τη χαρά της δημιουργίας μέσα από την τέχνη.

Σε προγραμματισμένες συναντήσεις (δείτε στο πρόγραμμα) περίπου μιας ώρας, οι μικροί επισκέπτες συμμετέχουν σε μια συνάντηση γνωριμίας με τη μουσική, το ψηφιδωτό, το βιτρό την κατασκευή κούκλας, και κοσμήματος κ.α. παίρνοντας μαζί τους αυτό που κατασκεύασαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης …με την τέχνη.

Όταν η τέχνη …πάει να ξεκουραστεί τα ξωτικά, είναι εκεί για να διασκεδάσουν τα παιδιά, να τα βάψουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους Στη Λίμνη των Ευχών όλοι ξέρουν πια, ότι όποια ευχή κάνουν στη διάρκεια της ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ , αυτή γίνεται πραγματικότητα! 

Στην έξοδο της, ένα τρενάκι περιμένει τα παιδιά να τα ταξιδέψει σε μια διαδρομή εντός του χωριού, ενώ ένα μεγάλο λούνα παρκ, με πλήθος παιχνίδια, είναι εκεί για να διασκεδάζει τους επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Το ωράριο λειτουργίας της Παραμυθοχώρας είναι
  • Καθημερινά από 10:30 13:30 και από 16:30 20:30 
  • Tα Σαββατοκύριακα και τις γιορτές από 10:30 έως 20:30 συνεχώς.


Μη ξεχνάτε ότι η επίσκεψη στην ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ είναι εντελώς
δωρεάν.

Ακόμη υπάρχει δωρεάν μετάβαση από Θεσσαλονίκη και επιστροφή αυθημερόν κατόπιν συνεννόησης. Για επικοινωνία παρακαλούμε καλέστε 6971509890 κ. Έμυ Μπόκαρη

Η φετινή ΕΙΣΟΔΟΣ στην ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ θα είναι σκέτο ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ, το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Στρατώνι Χαλκιδικής ανοίγει τις πύλες της, για 4η συνεχή χρονιά, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 7:30 το απόγευμα με τα εγκαίνια της. ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ

Με εκτίμηση
Η Οργανωτική Επιτροπή της ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΝΕΑΡΟΙ ΚΑΙ ΝΕΑΡΕΣ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ.
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ
ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 6972 321 051

1 σχόλιο:

  1. Spotaki σε ευχαριστούμε. Θα είναι πολύ τυχεροί όσοι επισκεφτούν φέτος την Παραμυθοχώρα. Είναι μια τρέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή