Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Το spotaki άναψε: Γενικά αίθριος ο καιρός την Κυριακή

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα το Σάββατο θα εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις που στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν τοπικά στο Αιγαίο 6 Μποφόρ. Την Κυριακή αλλά και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αίθριος. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. 

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα για ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στη δυτική και κεντρική Μακεδονία
Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησος θα σημειωθούν νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες στα νότια. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Πελοπόννησο. Στην ήπειρο το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί νοτιοανατολικοί 3 μποφόρ και βαθμιαία στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 2 με 5 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις που στην Κρήτη θα είναι αυξημένες και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.Την ΚΥΡΙΑΚΗ ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σε ολόκληρη τη χώρα. Στην ανατολικά και νότια χώρα θα σημειωθούν νεφώσεις ενώ θα βρέξει στο πρωί στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο κυρίως στην ανατολική χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου