Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Το spotaki άναψε: Κρύο με τοπικές νεφώσεις

Χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές θα είναι καιρός με κύρια χαρακτηριστικά το κρύο και τις νεφώσεις, στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Πιο αναλυτικά, θα σημειωθούν νεφώσεις αρχικά στην Αττική, αλλά βαθμιαία ο αίθριος θα βελτιωθεί. Νωρίς το πρωί θα σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές στα ανατολικά και βόρεια και ασθενής χιονόπτωση στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αρχικά τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές στη Μαγνήσια, τις Σποράδες, την ανατολική στερεά και την Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από -1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τηδυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στην ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος, στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου