Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Το spotaki άναψε: Πρώτος και αήττητος ο ΠΑΟΚ στους 32

Στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League ο ΠΑΟΚ παραχώρησε ισοπαλία με 1-1- στην Ρούμπιν Καζάν, στην Τούμπα, χάρη στην οποία τερμάτισε στην κορυφή του γκρουπ του με 12 βαθμούς. Εκτός της ελληνικής ομάδας, στους «32» της διοργάνωσης πέρασε και η ρωσική ομάδα, η οποία αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 12ο λεπτό (αποβλήθηκε ο Ριζίκοφ) πήρε το εισιτήριο για τη συνέχεια χάρη στο γκολ του Βαλντές στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Με 11 βαθμούς η Ρούμπιν τερμάτισε 2η στον όμιλο, ενώ από κει και πέρα το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, Τότεναμ, παρά την ευρεία νίκη της επί της Σάμροκ Ρόβερς με 4-0 έμεινε εκτός συνέχειας (10β.), όπως και οι Ιρλανδοί που τερμάτισαν τελευταίοι χωρίς βαθμό.
Η ελληνική ομάδα πήρε προβάδισμα πάρα πολύ νωρίς στο σκορ. Στο 12ο λεπτό ο Γεωργιάδης κέρδισε πέναλτι από τον Ριζίκοφ, ο οποίος ταυτόχρονα αντίκρισε και την κόκκινη κάρτα. Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε ψύχραιμα κι έκανε το 1-0. Παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα οι Ρώσοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με τον Βαλντές, μετά από σέντρα του Καραντενίζ.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να πάρουν το «τρίποντο», έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 89΄ με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Φωτάκη, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Έτο, Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Αρίας (83' Λάζαρ), Ίβιτς (80' Φωτάκης), Γεωργιάδης (73' Σαλπιγγίδης), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης
Ρουμπίν Καζάν: Ριζίκοφ, Ανσάλντι, Μάρτινς (61' Μπιστρόφ), Νέμοφ, Νομπόα, Βαλντέζ (89' Ντιαντιούν), Καλέσιν (14' Αρλάουσκις), Μπογκέτι, Καραντενίζ, Νάτσο, Σαρόνοφ
Διαιτητής του αγώνα ο Ντανιέλε Ορσάτο, βοηθοί του ο Ελενίτο Ντι Λιμπερατόρε και ο Ρομπέρτο Ρομανιόλι και επιπρόσθετοι βοηθοί ο Γκαμπριέλε Γκάβα και ο Κρίστιαν Μπρίγκι. Τέταρτος διαιτητής ο Καρμίνε Ρούσο.
Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Σλοβάκος Βλαντιμίρ Χρίνακ και UEFA delegate ο Γιοργκ Τάνκι από την Αυστρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου