Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Το spotaki άναψε: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις Δημοτικές Περιφερειακές Βιβλιοθήκες Χαριλάου και 40 Εκκλησιών


Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού, διοργανώνει τρεις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για παιδιά, σε δύο περιφερειακές βιβλιοθήκες του Δήμου Θεσσαλονίκης
Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011, στις 5 το απόγευμα, στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (Νικάνορος 3, τηλ.2310 324666) θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με θέμα: «Η Δική μου Χριστουγεννιάτικη Κάρτα», σε συνεργασία με την Λέσχη Φίλων του Πολιτισμού. Τα παιδιά της γειτονιάς θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν μόνα τους τις δικές τους χριστουγεννιάτικες κάρτες και να τις γεμίσουν με τις ευχές τους. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους από ένα μικρό μπλοκ ακουαρέλας, μαρκαδόρους, ψαλίδι για χαρτί, κηρομπογιές, κόλα stick και πάνω απ’ όλα φαντασία και διάθεση για παιχνίδι. 

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011, στις 18:30, στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη 40 Εκκλησιών, (Γ. Βιζυηνού 57, τηλ.  2310 203443) θα πραγματοποιηθεί παράσταση κουκλοθεάτρου με τίτλο «Μια Χριστουγεννιάτικη παραμυθοσαλάτα», όπου γνωστοί ήρωες όπως ο Μπάρμπα-Στρουμφ και η Σταχτοπούτα θα μπουν σε περιπέτειες, όταν ο Άγιος Βασίλης από τα πολλά γλυκά που έφαγε δεν μπορεί να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά.
Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011, στις 18:30 το απόγευμα, στην ίδια Περιφερειακή Βιβλιοθήκη, θα δοθεί μια ακόμη παράσταση κουκλοθεάτρου με τίτλο «Η Βασίλισσα του χιονιού», διασκευή της ομότιτλης ταινίας.
Οι δύο τελευταίες εκδηλώσεις απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 4 ως 8 ετών και πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τα τμήματα των εκπαιδευόμενων στην ειδικότητα της προσχολικής αγωγής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, οι οποίοι δημιουργούν τις κούκλες, τα σκηνικά και τα σενάρια των έργων που θα παρουσιαστούν. 
Η  είσοδος θα είναι ελεύθερη.   
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο του Δήμου Θεσσαλονίκης και το τηλέφωνο 2310 374807

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου