Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Το spotaki άναψε: Οι Νέοι Αγρότες στην Ελευθερούπολη Καβάλας

Στην Ελευθερούπολή Καβάλας, την Παρασκευή, στις 9 Δεκ 2011, στις 19.00 θα γίνει η δεύτερη συνάντηση ενημέρωσης και συζήτησης με Νέους Αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, με κύριο θέμα το Μέλλον του Αγροτικού κόσμου.
Οι κκ Χαράλαμπος Παπαμερής, Χρήστος Τζότζος, Αιμίλιος Τίλογλου, Ανδρέας Καραμπερίδης, Ευστράτιος Δημητριάδης και Θεόδωρος Μπουρούδης, στην συνάντηση στην αίθουσα της Π.Ε. Καβάλας (25/11/2011), συμφώνησαν να αξιοποιήσουν τον

θεσμό των Ενώσεων Νέων Αγροτών για να υπάρχει ένα εργαλείο συντονισμού, σχεδιασμού και υλοποίησης, αλλά και λογοδοσίας, για την συγκροτημένη προαγωγή των θεμάτων που απασχολούν τους Νέους Αγρότες.


Οι Ενώσεις Νέων Αγροτών, δεν είναι απλά μια ακόμα αγροτική οργάνωση και δεν αναφέρονται σε θέματα της καθημερινής αγροτικής πραγματικότητας διασπώντας το επιθυμητό ενιαίο αγροτικό κίνημα. Συμπαρίστανται στις συλλογικές αποφάσεις της πλειοψηφίας του αγροτικού κόσμου, αλλά ασχολούνται κυρίως με τις προτεραιότητες των Νέων Αγροτών (όπως ο επαγγελματικός προσανατολισμός στο αντικείμενο των αγροτικών επαγγελμάτων, η κοινωνική τους ενσωμάτωση και αποδοχή, το στήσιμο της νέας οικογένειας και η ενδυνάμωση της επιχειρηματικής τους δράσης), ενώ ενδιαφέρονται σφοδρά να συμμετέχουν ενεργά στην συνδιαμόρφωση του μέλλοντος των αγροτικών επαγγελμάτων τους.
Η Κοινή Γεωργική Πολιτική-ΚΓΠ μετά το 2013, αλλά και η ΥΠΑΙΘΡΟΣ 2020, και πέραν του 2020, είναι θέματα που απασχολούν ιδιαιτέρως τους οργανωμένους Νέους Αγρότες, διότι οι αποφάσεις που θα ληφθούν μέχρι το φθινόπωρο 2012, θα επηρεάσουν την ζωή όλων όσων θέλουν και μπορούν να έχουν αγροτικό μέλλον και μετά το 2020.
Η Ομάδα Πρωτοβουλίας για την δραστηριοποίηση ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ προβλέπουν συναντήσεις-συζητήσεις και στις 13 Ιαν 2012 και 10 Φεβ 2012, ώστε στις 9 Μαρ 2012 να προκύψει η διοίκηση της Ένωσης Νέων Αγροτών Καβάλας με ενημερωμένους όσους Νέους Αγρότες θα επιθυμούσαν να συμμετέχουν.
Οι Νέοι Αγρότες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης θα συναντηθούν, εγκαινιάζοντας ένα σύστημα μεταξύ τους ανταλλαγής εμπειριών, στις 17 Μαρ 2012 στην Κομοτηνή, ενώ θα έχει προηγηθεί η εκδήλωση στην Θεσσαλονίκης, μέσα στην Agrotica (στην αίθουσα Corona) στις 4 Φεβ 2012, στις 12.00, με θέμα: Νέοι Αγρότες και ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ, ανοίγοντας εκ μέρους των Νέων Αγροτών το 2012, ως ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ.
Πληροφορίες: Χαράλαμπος Παπαμερής (6977014902) & Χρήστος Τζώτζος (6944988691) που έχουν αναλάβει τον συντονισμό της Ομάδας Πρωτοβουλίας μέχρι τις 9 Μαρ 2012.

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΧΡΙΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ . ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑΝΟΥΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΧΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΡΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή