Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Το spotaki άναψε: Άνοιξε τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό «ΛΑΓΚΑΔΑΣ: Αγγέλων Πόλις» (Φωτογραφίες)

Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (1-12-2011) πλήθος κόσμου άρχισε να καταφθάνει στο χώρο της Λουτρόπολης, θέλοντας να περιηγηθεί στο σπιτάκι του Άγιου Βασίλη, του παραμυθά, στην τεχνούπολη και την ζαχαρούπολη και να «κλέψει» λίγη από την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που κερνούν απλόχερα αυτές τις μέρες τα Λουτρά Λαγκαδά.

Στις 19:00 τελέστηκαν τα εγκαίνια της εκδήλωσης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιωάννη , παρουσία του Δημάρχου κ. Ιωάννη Αναστασιάδη, των Βουλευτών Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης κ.κ. Αναστασιάδη Σάββα και Θεόδωρου Καράογλου , του εκλεγμένου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη , Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.
Την βραδιά άνοιξε μουσικά το νεανικό συγκρότημα «Motherwhat», ενώ ακολούθησε η μεγάλη συναυλία της Κατερίνας Στικούδη παρασύροντας μικρούς και μεγάλους στο ρυθμό της γιορτής.
Μέχρι στιγμής το χωριό μας έχουν γνωρίσει περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες, παίρνοντας γεύσεις, αρώματα και χαμόγελα Χριστουγέννων.
Το τρενάκι «Αγγέλων Πόλις» ξεκίνησε την λειτουργία του και μεταφέρει καθημερινά ΔΩΡΕΑΝ τους επισκέπτες από την Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά στο χώρο της Λουτρόπολης.







Φωτογραφίες από τα εγκαίνια της «Αγγέλων Πόλις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου