Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

To spotaki άναψε: Χτυποκάρδια στο κρανίο

Η Έλενα Ακρίτα παρουσιάζει το νέο της βιβλίο Χτυποκάρδια στο κρανίο. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει το βιβλίο της, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011, 7:00 μμ. Η Παρουσίαση θα γίνει στο Public Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 33 Θεσσαλονίκη, 2310227288. Τα βιβλία της Έλενας Ακρίτα κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Καστανιώτη.

Χτυποκάρδια στο κρανίο
Πρίγκιπες και βασιλοπούλες, λουσούδες με τσιχλόφουσκες, τσόκαρα με ανταύγειες στο μαλλί, θηλυκά με τριώροφα ασημένια πέδιλα, γυναίκες του διπλανού πλανήτη, κυνηγοί της θετικής ενέργειας, μαμάδες που ανησυχούν για τα παιδιά τους, παιδιά που ανησυχούν για τις μαμάδες τους, γελαστές ξανθιές της τηλεόρασης, μικρά και «μεγάλα» κορίτσια που σηκώνουν το βάρος μιας απρόσκλητης εποχής, παρέα με όλους και όλες που καλύπτονται από τη φήμη τους ή κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους: η σύγχρονη εικόνα του νεοέλληνα, που πάει κόντρα στην παλιά, σ’ ένα βιβλίο που βγάζει άπλυτα στη φόρα και ρίχνει λάδι στη φωτιά. Διαβάστε περισσότερα στο site kastaniotis.com.
Έλενα Ακρίτα
Η Έλενα Ακρίτα είναι δημοσιογράφος-ευθυμογράφος και συγγραφέας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Ιουνίου του 1955. Είναι κόρη του Λουκή Ακρίτα (από το χωριό Μόρφου στην Κύπρο) και της Σύλβας Ακρίτα.
Ως δημοσιογράφος συνεργάστηκε με το περιοδικό Tαχυδρόμος και τις εφημερίδες Το Bήμα, Έθνος, Έθνος της Kυ­ριακής, Eιδήσεις και Τα Nέα, όπου συνεχίζει μέχρι σήμερα. Συνεργάστηκε επίσης με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς EPΑ1, Αθήνα 9.84, Flash, και ΑΝΤ1. Έγινε γνωστή ως ευθυμογράφος στο πε­­ριοδικό Tαχυδρόμος. Εδώ και πολλά χρό­νια, κάθε Σάββατο η εφημερίδα Τα Νέα του Σαββατοκύριακου φιλοξενεί τα ευθυμογραφήματά της.
Έχει κάνει δύο γάμους. Πρώτος της σύ­ζυγος ήταν ο συγκοινωνιολόγος Νάσος Κόκκινος. Στις 15 Αυγούστου του 1987 παντρεύτηκε τον ηθοποιό Κώστα Αρζόγλου. Το 1993 απέκτησαν το γιο τους Παύ­λο (νονά του οποίου ήταν η ηθοποιός Αλίκη Βουγιουκλάκη) και πήραν διαζύγιο το 1996. Διαβάστε περισσότερα στο site kastaniotis.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου