Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Γιάννης Σερβετάς: Προσωπικό Ημερολόγιο Ανεκδοτολόγιο 2013 - Παρουσίαση Σάββατο 03.11.2012

Το 2013 πλησιάζει απειλητικά και αυτό δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητο από την πένα του Γιάννη Σερβετά. Το ημερολόγιο – ανεκδοτολόγιο του, το οποίο κυκλοφορεί απο τις Εκδόσεις ΙΑΝΟS για άλλη μια χρονιά θα συντροφεύει τις ημέρες μας, χαρίζοντας στιγμές άφθονου γέλιου, υπενθυμίζοντας τις ονομαστικές εορτές, κρατώντας τις απαραίτητες σημειώσεις & πολλά ακόμη. 

Φέτος θα ανακαλύψουμε μια διαφορετική όψη των γραμματοσήμων. Χρήσιμο και απαραίτητο για όσους αναγνώστες το επέλεξαν στο παρελθόν & ενδιαφέρουσα επιλογή για όλους τους υπόλοιπους, συγκεντρώνει στις σελίδες του όλες τις στιγμές του έτους, τις καλές & τις άσχημες, τις εύκολες & τις δύσκολες, τη ζωή μας, όλα αυτά που δεν θέλουμε να ξεχάσουμε. 

Ελπίζω και φέτος να ευχαριστηθείτε το Ημερολόγιο διαβάζοντάς το, όπως το ευχαριστήθηκα και εγώ γράφοντάς το. Πέρσι ευχήθηκα να «πετάξουμε» από το λεξιλόγιό μας τη λέξη «κρίση» και να χαρούμε τη χρονιά. Τη χρονιά τη χαρήκαμε, αλλά δυστυχώς η κρίση μας κατσικώθηκε. Εύχομαι φέτος να απαλλαγούμε απ’ αυτήν. Να φύγει, να πάει αλλού. 

Α, και πού ’στε... Καλέ, να γράφετε πότε πότε στο Ημερολόγιο. Να κολλάτε τα εισιτήρια από τα πλοία που πάτε διακοπές, να βάζετε τα λουλουδάκια που σας χαρίζουν, να γράφετε πικάντικες πληροφορίες, να έχετε να θυμάστε στο μέλλον. Ζωή είναι όλες οι μικρές στιγμές μας μαζεμένες. 


Μη χάσετε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012, στις 12:30 το μεσημέρι, την ομιλία της Άγκελα Μέρκελ στο Θέατρο Αυλαία Θεσσαλονίκης με θέμα «Κρίση ήταν και πέρασε». Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα μοιραστούν πεντακοσάευρα σε όλους τους παρευρισκόμενους από την Άγκελα και τους Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και Φίλιπ Ρέστλερ. 

Στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η εκδήλωση (μία στο τρισεκατομμύριο, αλλά άνθρωποι είναι και αυτοί και ας μην τους φαίνεται, αλήθεια σας λέμε) τότε και μόνο τότε και απλά για να περάσει η ώρα, θα σας παρουσιάσει ο Γιάννης Σερβετάς την καινούργια του τραγιάσκα. Αν περισσέψει χρόνος θα σας μιλήσει και για το ημερολόγιο που έγραψε για το 2013. 

Μαζί του όπως πάντα θα είναι ο κολλιτσίδας, μπάτλερ, οδηγός, δουλικό, η μητέρα και αδερφή του Βασίλης Δέλιος. Αυτά. 

ΥΓ: ΨΙΤ!!! Να φορέσετε τα καλά σας. Θα έχει και κάμερες, να μη βγείτε χάλια στα κανάλια…

Ας είναι καλό και ευτυχισμένο το 2013, φιλαράκια μου. 

Γιάννης Σερβετάς 

ΠΗΓΗ: ΙΑΝΟΣ [1], [2]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου