Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθη 25χρονος Σκοπιανός για διακεκριμένες κλοπές στη Ρόδο


Συνελήφθη χθες (29-10-2012) στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Π.Γ.Δ.Μ., κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές. Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα περιπολούντες αστυνομικοί στο πλαίσιο αστυνομικού έλεγχου προσήγαγαν τον 25χρονο στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα είχε αφαιρέσει από ημεδαπή, που διασκέδαζε σε κατάστημα διασκέδασης στην Παλιά πόλη της Ρόδου, μια τσάντα που περιείχε προσωπικά αντικείμενα και χρήματα.

Στην κατοχή του δράστη και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά -4- κινητά τηλέφωνα, ένας φορητός Η/Υ, -8- ζευγάρια γυαλιών ηλίου και το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ.

Από την εξέταση των πειστηρίων και τη εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάστηκαν ακόμη δυο περιπτώσεις κλοπής κινητών τηλεφώνων που διέπραξε ο 25χρονος την 22-10-2012 και την 30-09-2012 νυχτερινές ώρες, από ημεδαπούς στην Παλιά πόλη της Ρόδου.

Μέρος των κλεμμένων αντικειμένων που αναγνωρίστηκε, αποδόθηκε στους δικαιούχους, ενώ τα υπόλοιπα κατασχέθηκαν και φυλάσσονται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Ο συλληφθείς, του οποίου το νόμιμο της παραμονής στην χώρα ερευνάται, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου