Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ράδιο Θεσσαλονίκη: Με νέο πρόγραμμα

Ραντεβού στον Ερωτικό mare, στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμαριάς, έδωσε προ ημερών το Ράδιο Θεσσαλονίκη με εκπροσώπους του Τύπου, φίλους και συνεργάτες του για να τους παρουσιάσει το νέο πρόγραμμα του σταθμού, που συμπίπτει φέτος με τα 25 χρόνια λειτουργίας του.

 Το εναρκτήριο λάκτισμα της βραδιάς έδωσαν οι δύο ιδιοκτήτες του σταθμού Στέφανος Διαμαντόπουλος και Λευτέρης Μαρόγλου. Ακολούθησε ένα βίντεο -αναδρομή από τη πρώτη μέρα λειτουργίας του Ράδιο Θεσσαλονίκη μέχρι σήμερα. Οι δημοσιογράφοι, αλλά και οι παραγωγοί του σταθμού παρουσίασαν μ’ ένα ιδιαίτερο τρόπο το νέο πρόγραμμα του σταθμού για τη σεζόν 2012 -2013, ενώ στη συνέχεια όλοι μαζί διασκέδασαν μ’ ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα που είχε τη σφραγίδα του Διογένη Δασκάλου και των Monie &Monie Conniente. 
Η πρωινή ζώνη αρχίζει στις 6 το πρωί με το δίδυμο των Σάκη Μόσχη και Μιχάλη Φωτιάδη να αναλύουν τις πρώτες ειδήσεις της ημέρας.
Αμέσως μετά, στις 8.30 τη σκυτάλη παίρνει ο Στέφανος Διαμαντόπουλος, ο οποίος σε "Ανοιχτή γραμμή" (όπως είναι και ο τίτλος της εκπομπής) με τους ακροατές σχολιάζει με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο την επικαιρότητα. Ακολουθεί από τις 11 και μετά ο Διογένης Δασκάλου, ο οποίος με το καυστικό χιούμορ που τον διακρίνει δεν αφήνει ασχολίαστο τίποτα. Τίτλος της εκπομπής: "Happyland - Mια ώρα σ’ άλλη χώρα". Στις 12 το μεσημέρι ακριβώς η Κλαούντια Έγγερς και ο Σωτήρης Κυριακίδης παίρνουν "θέσεις στην καθημερινή μάχη" παρουσιάζοντας τους "Κανόνες Εμπλοκής". Στις 2 το μεσημέρι σειρά ο Γιώργος Μύρτσος από την εκπομπή "Παίξτε μπάλα" και μέσα από ένα χαρακτηριστικό χιουμοριστικό πρίσμα κάνει το δικό του σχολιασμό για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. 4-6 η Πέτρα Καρυώτη καλεί τους ακροατές σ’ ένα δίωρο μαγκαζίνο με τον τίτλο: "Μαζί ξεπερνάμε την κρίση", ενώ στις 6 επαναλαμβάνεται η εκπομπή του Διογένη Δασκάλου για όσους-ες δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν το πρωί. 19.00 -22.00 Η λαίδη κι ο αλήτης με τους Μάρθα Αλεξίου - Νίκο Μαρόγλου, ενώ στις 22.00 η Κατερίνα Χέλμη παρουσιάζει μια δίωρη, άκρως μουσική βραδιά.

ΠΗΓΗ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου