Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

"Πυκνώνει" τα δρομολόγια από και προς Θεσσαλονίκη η Cyprus Airways

Κόντρα στην τάση που θέλει τις αεροπορικές εταιρείες να εγκαταλείπουν το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης κινούνται οι Κυπριακές Αερογραμμές (Cyprus Airways), που όχι απλά πυκνώνουν τα δρομολόγια από και προς Αθήνα, αλλά παράλληλα συνδέουν -από χθες- την πόλη και με τη Ρόδο και το Ηράκλειο.

 Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η κυπριακή εταιρεία εξετάζει και το ενδεχόμενο άμεσης δρομολόγησης ναυλωμένων πτήσεων (τσάρτερ) για τη σύνδεση της πόλης με το εξωτερικό, όπως γνωστοποίησε , στη διάρκεια παρουσίασης στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του αερομεταφορέα, Σταύρος Σταύρου. 

 Μάλιστα, όπως διευκρίνισε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, Χρήστος Αγαπίου, ήδη από χθες το βράδυ διανυκτερεύει στη Θεσσαλονίκη ένα σκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών, που είναι διαθέσιμο για πτήσεις τσάρτερ, αμέσως μόλις οι τουριστικοί πράκτορες «είναι έτοιμοι να στείλουν κόσμο στην πόλη». 

 Σύμφωνα με τον διευθυντή Ελλάδος της εταιρείας, Γεώργιο Αντώναρο, τα ναύλα της Cyprus για όλα τα δρομολόγια παραμένουν ανταγωνιστικά, αφού ξεκινούν από 10 ευρώ (απλή μετάβαση συν φόροι και επίναυλοι καυσίμων) για τα δρομολόγια από/προς Αθήνα και στα 20 ευρώ (συν φόροι και επίναυλοι) για εκείνα προς Ρόδο και Ηράκλειο.

ΠΗΓΗ: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου