Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Football League: Νίκη Ηρακλή στην Κρήτη


Μεγάλη νίκη επί του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο πέτυχε ο Ηρακλής με 1-0, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Football League. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 34΄ ο Νέστορας Στεφανίδης με πέναλτι, φάση από την οποία προήλθε και η αποβολή του Δασκαλάκη. Με 10 παίκτες στο υπόλοιπο του αγώνα η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς δεν μπόρεσε να αποφύγει την πρώτη εφετινή της ήττα, ενώ για το «Γηραιό» ήταν το πρώτο «τρίποντο» μακριά από την Θεσσαλονίκη.


Με το πρώτο του εκτός έδρας "τρίποντο" ο "γηραιός" έφτασε στους οκτώ βαθμούς, ενώ ο μέχρι πρότινος αήττητος Εργοτέλης παρέμεινε στους δέκα. 

Η ομάδα της Κρήτης ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δασκαλάκη στην φάση του πέναλτι (34'), ωστόσο ο Ηρακλής ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσε να σημειώσει και δεύτερο γκολ.

Ο διαιτητής του αγώνα Κορδολαίμης (Πειραιά) εκτός από την αποβολή του Δασκαλάκη, έδειξε την κίτρινη κάρτα και τους Τζανακάκη, Λόπεζ, Χιονίδη, Μίχο, Γεωργίου και Φιρινίδη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης (69' Ουέλινγκντον), Σαρρής, Δασκαλάκης, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα, Χαντί, Δωματάς (46' Γεωργίου), Ζαχόρα (70' Ρεντζάς).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φιρινίδης, Μίχος, Λιαπάκης (71' Παπαστεριανός), Βαγγελόπουλος, Λόπεθ, Φερναντεζ, Παληγεώργος, Κριβόκαπιτς (83' Νατσούρας), Γεωργίου, Χιονίδης (62' Μπανκγουρά), Στεφανίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κορδολαίμης (Πειραιά)

ΒΟΗΘΟΙ: Κοτζαμανίδης, Συνιοράκης (Πειραιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου