Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Super League: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 1-0 (Video)

Το γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στο 51ο λεπτό χάρισε τη μεγάλη νίκη στον ΠΑΟΚ με 1-0 επί της ΑΕΚ, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία του «πρώτου πιάτου» της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Χωρίς νίκη και ουραγός στο πρωτάθλημα παρέμεινε η Ένωση.

Το ντέρμπι ήταν κακό, ίσως το χειρότερο των τελευταίων ετών ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ ήθελε πολύ τη νίκη, όπως και η ΑΕΚ, η οποία δεν γνωρίζει τι σημαίνει «τρίποντο» από το ξεκίνημα της περιόδου.

Το ντεμπούτο του Εβαλντ Λίνεν στον κιτρινόμαυρο πάγκο δεν έφερε το ποθητό αποτέλεσμα για την Ένωση, η οποία προσπάθησε πρωτίστως να διαφυλάξει το μηδέν στα μετόπισθεν και μετά με αντεπιθέσεις να κάνει τη ζημιά. Τελικά το ματς κρίθηκε από το όμορφο γκολ (Δείτε το ΕΔΩ) του Στέφανου Αθανασιάδη με κεφαλιά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Ο ΠΑΟΚ, που από το 70ο λεπτό έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής (για θέατρο) του Λόρενς όχι μόνο έφτασε άνετα στη νίκη, αλλά είχε δύο καλές φάσεις, με Σαλπιγγίδη και Σταφυλλίδη, για να πετύχει κι άλλο γκολ, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που δεν απείλησε ούτε μία φορά την εστία του Χακόμπο. Το ματς κέρδισε η ομάδα που ήταν πιο ουσιαστική και η ΑΕΚ, πλέον, καλείται να κάνει πορεία...πρωταθλητισμού στη συνέχεια για να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας.



ΠΑΟΚ (Δώνης): Χακόμπο, Ετό, Κουμαλό, Κατσικάς, Λίνο (68' Σταφυλίδης), Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ (46' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης (91' Κίτσιου), Λόρενς. 

ΑΕΚ (Λίνεν): Αραμπατζής, Αρκούδας, Γιάγκο, Κουτρουμπής, Κοντοές, Φέτσης (82' Κουρελλάς), Κορδέρο, Βλάχος, Κατίδης (66' Παυλής), Φούντας (66' Φουρτάδο), Λαγός. 

Κίτρινες κάρτες: Λόρενς (65', ΠΑΟΚ), Χακόμπο (90', ΠΑΟΚ)-Κοντοές (53', ΑΕΚ), Φέτσης (70', ΑΕΚ), Λαγός (78', ΑΕΚ), Γιάγκο (86', ΑΕΚ)

Κόκκινη κάρτα: Λόρενς (69' ΠΑΟΚ)

Διαιτητής/Βοηθοί: Θάνος (Γρεβενών)/ Δημητριάδης (Καστοριάς), Χαρίσης (Γρεβενών) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου