Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Super League: Παναθηναϊκός - Άρης 1-1 (Video)

Ο Παναθηναϊκός δεν κατόρθωσε να κάμψει στο ΟΑΚΑ την αντίσταση του Άρη, προς τον οποίο παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου στο 76ο λεπτό, σε πολύ αυστηρή απόφαση του διαιτητή Καλογερόπουλου που είδε τράβηγμα του Σισοκό από τον Παπαζαχαρία, τον οποίο απέβαλε στην ίδια φάση, για να ισοφαρίσουν οι «κιτρινόμαυροι» στο 88΄ με τον Γιαννιώτα.

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από το φτωχό θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες στους λιγοστούς θεατές οι οποίοι βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι αντίπαλοι είχαν μόλις από μία καλή ευκαιρία σε 45 λεπτά, με τους «πράσινους» να απειλούν στο 9΄ με κεφαλιά του Τοτσέ και τον Άρη να ανταποδίδει δύο λεπτά αργότερα με την προσπάθεια του Αγκάνθο που εξουδετέρωσε ο Καρνέζης.



Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ανέλαβε την πρωτοβουλία και διατήρησε την κατοχή της μπάλας αλλά ανούσια, αφού φάσεις οι παίκτες του Φερέιρα δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν.

Ο χρόνος κυλούσε και το ρολόι έδειχνε το 76ο λεπτό, όταν ο Τοτσέ πέρασε την μπάλα στον Σισοκό που τη διεκδίκησε με τον Παπαζαχαρία. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο έδαφος χωρίς η επαφή που φάνηκε να έχουν οι δύο παίκτες να δικαιολογεί την πτώση του, αλλά ο Καλογερόπουλος έδειξε πέναλτι και αποβολή του στόπερ της μακεδονικής ομάδας.

Ο Χριστοδουλόπουλος ευστόχησε δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του, το οποίο όμως αποδείχθηκε βραχείας διάρκειας αφού στο 88΄ και ύστερα από σέντρα του Παπαστεριανού ο πολύ δραστήριος Γιαννιώτας ισοφάρισε με κεφαλιά «ψαράκι» και χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου