Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Super League: Πλατανιάς - ΟΦΗ 1-2


Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε νικητής στο κρητικό ντέρμπι, καθώς επικράτησε 2-1 του Πλατανιά στα Χανιά. Το ματς ήταν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι Σίσιτς (33΄), Λαμπρόπουλος (80΄), ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Αναστασάκος στο 48΄.
Μετά από ένα ημίωρο κακοποίησης του ποδοσφαίρου, τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν με ένα γκολ που μάλλον θα ψηφιστεί ως το καλύτερο της αγωνιστικής. Ο Μίρνες Σίσιτς με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ από θέση πλάγια και αριστερά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Κι ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να συνέλθει από το σοκ, στη συνέχεια αφυπνίστηκε με εντυπωσιακό τρόπο.

Βέβαια, έπαιξε ρόλο και το γρήγορο γκολ με το οποίο ισοφάρισε, στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου. Στο 48΄ οι αμυντικοί του ΟΦΗ απέτυχαν να απομακρύνουν τη σέντρα του Μαραγκουδάκη και ο Αναστασάκος από κοντά έγραψε το 1-1. Ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα με εξ επαφής κεφαλιά "σημάδεψε" τον Γουναρίδη, ενώ στο 65΄ ο γκολκίπερ του ΟΦΗ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ουντότζι. Στο 76΄ ο Αναστασάκος από το σημείο του πέναλτι σούταρε ελάχιστα άουτ κι εκεί που οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυκτικά, βρέθηκαν ξανά πίσω στο σκορ. Ο Λαμπρόπουλος πηρε την πάσα του Σίσιτς και από πολύ δύσκολη γωνία έγραψε το 1-2 στο 80΄, που ήταν και τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Κίτρινες : Ουκάρ, Κάλαϊρζιτς, Παληγεώργος - Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, Μπανούσης, Κουρδάκης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος

Συνθέσεις:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Παληγεώργος, Τζάνης, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μαρτσάκης (46΄ Μαραγκουδάκης), Αγκιλέρα (87΄ Ναζλίδης), Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (85΄ Γκονζάλες), Ποτουρίδης.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης (68΄ Λαμπρόπουλος), Κουρδάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου,Ζαχαράκης, Σόουζα, Σίσιτς (84΄ Περογαμβράκης), Ζορμπάς (46΄ Βιτώρος).

ΠΗΓΗ: ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου