Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Διαβούλευση στη Νεάπολη για το τεχνικό πρόγραμμα 2013

Οι σχεδιαζόμενες δράσεις του δήμου Νεάπολης-Συκεών για το 2013 θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012. Ειδικότερα, θα συζητηθούν λεπτομέρειες που αφορούν την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2013, καθώς και το ετήσιο πρόγραμμα δράσης του δήμου. 


Της επικείμενης συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης προηγήθηκαν ανοικτές λαϊκές διαβουλεύσεις και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες Συκεών, Νεάπολης, Αγίου Παύλου και Πεύκων. Στη διάρκειά τους εκπρόσωποι τοπικών φορέων, συλλόγων, κοινωνικών εταίρων και πολίτες, άσκησαν κριτική στο έργο της διοίκησης του δήμου και κατέθεσαν προτάσεις για την κατασκευή έργων και τη δρομολόγηση ενεργειών σε διάφορους τομείς της δημοτικής δράσης. 

«Ήμασταν πάντοτε -και πολύ πριν προβλεφθούν αυτές οι διαδικασίες από τον “Καλλικράτη”- υπέρ του διαχρονικού, ανοικτού και δημοκρατικού διαλόγου με φορείς και συμπολίτες μας, προκειμένου από κοινού να προγραμματίζουμε έργα, παρεμβάσεις, δράσεις και ενέργειες που χρειάζεται ο τόπος μας και οι κάτοικοί του», επισημαίνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, και προσθέτει: «Πεποίθησή μας είναι ότι μόνο μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, τη συζήτηση, την εποικοδομητική κριτική και τη συνεργασία, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες για μια σύγχρονη οργάνωση της ανθρώπινης, πράσινης και λειτουργικής πόλης που θέλουμε». 

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης (Ελευθερίου Βενιζέλου 125-3ος όροφος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου