Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Συλλεκτικό ημερολόγιο από την Καστοριά για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας

Στην τελική ευθεία μπήκε η έκδοση του επετειακού ημερολογίου για την συμπλήρωση των πενήντα (50) χρόνων, από την ίδρυση της Καστοριάς. Ήδη, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν συλλέξει αρκετό αρχειακό υλικό και από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012 το υλικό αυτό έχει δοθεί στο τυπογραφείο, για την δημιουργία του ημερολογίου. Παράλληλα μεγάλη απήχηση είχε τόσο στον φίλαθλο κόσμο της Καστοριάς, όσο και στους επιχειρηματίες της πόλης η προσπάθεια της διοίκησης για την εξεύρεση χορηγών, κάτι που ολοκληρώθηκε με το πέρας της εβδομάδας.

Η διοίκηση της Καστοριάς, δια στόματος του προέδρου Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, θέλει να ευχαριστήσει τόσο τον απλό φίλαθλο κόσμο, όσο και τους επιχειρηματίες της πόλης της Καστοριάς, για την αμέριστη συμπαράσταση τους, για την κατασκευή του ημερολογίου.

Παράλληλα, μετά την οριστικοποίηση των αγώνων μπαράζ που θα δοθούν για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων της Ε. Π. Σ. Καστοριάς, της Ε. Π. Σ. Κοζάνης, της Ε. Π. Σ. Γρεβενών και της Ε. Π. Σ. Φλώρινας, η διοίκηση της Καστοριάς φέρεται αποφασισμένη να ενισχύσει το έμψυχο υλικό του συλλόγου μας, κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει, ήδη, οι πρώτες επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι θα υπάρξουν σύντομα οι σχετικές συμφωνίες.

ΠΗΓΗ: Kastoria-fc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου