Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ANT1: Έμφαση στην καινοτομία και χωρίς "περικοπές" στην ποιότητα


Την καθιερωμένη παρουσίαση προγράμματος πραγματοποίησε ο ΑΝΤ1, στο «The Hub Events» (Αλκμήνης 5, Γκάζι). Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που θύμιζε ένα φιλικό σπίτι, τα στελέχη του ΑΝΤ1 υποδέχτηκαν τα υπόλοιπα μέλη της «οικογένειας» και τους συνεργάτες του Ομίλου, καθώς και τους τηλεοπτικούς συντάκτες.

Έχοντας το αίσθημα της αισιοδοξίας, ότι «θα τα καταφέρουμε και αυτή τη σεζόν», τα… πηγαδάκια δεν άργησαν να στηθούν και να συζητιούνται τα τηλεοπτικά projects που έχει επιλέξει ο διευθυντής προγράμματος, Γιάννης Λάτσιος, και οι συνεργάτες του.
Την εκδήλωση «άνοιξε» η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων, Κατερίνα Γκαγκάκη, όπου καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους, ενώ μετά στο βήμα ανέβηκε η διευθύντρια του εμπορικού τμήματος, Νανή Τρακα, η οποία και εξήγησε την κατάσταση στην διαφημιστική αγορά.
Τον λόγο, εν συνεχεία, πήρε ο Θοδωρής Κυριακού, ο οποίος προανήγγειλε την επέκταση του Ομίλου στη διεθνή αγορά. Εκτός από το σερβικό κανάλι, PRVA, ίδρυσαν την PRVA Records μία νέα δισκογραφική εταιρεία, ενώ με το PRVA Android ξεκίνησαν τις υλοποιήσεις στην κινητή τηλεφωνία. Επιπλέον, ο Όμιλος έχει επεκταθεί στο Μαυροβούνιο, ενώ απέκτησαν μία νέα άδεια τηλεοπτικού σταθμού στη Σλοβενία. Ενώ, προσεχώς, θα ξεκινήσει και η μετάδοση των συνδρομητικών καναλιών του ΑΝΤ1, σε Αλβανία και Αυστρία.
Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στη σελίδα City Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου