Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

"Χ" ο ΠΑΟΚ, "βυθίστηκε" ο Άρης

Επιτυχία για τον ΠΑΟΚ -με βάση την εικόνα του αγώνα- η ισοπαλία 1-1, που πήρε στη Θεσσαλονίκη από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Άρης σ' ένα εφιαλτικό βράδυ στην Κομοτηνή έχασε "με κάτω τα χέρια", 4-0 από τον Πανθρακικό.

Διατήρησε ο ΠΑΟΚ το αήττητό του στην Τούμπα μετά την ισοπαλία, που απέσπασε χθες από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι και απείλησαν την εστία των Θεσσαλονικέων στο 13’ έπειτα από πάσσα του Τοροσίδη από τα δεξιά, όπου παρενέβη ο Γλύκος και απεσώβησε τον κίνδυνο για τα δίχτυα του, καθώς ερχόταν με δύναμη από πίσω ο Τζιμπούρ. Ο διεθνής Αλγερινός επιθετικός βρήκε πάντως στόχο στο 27’, ύστερα από σέντρα του Αμπντούν από αριστερά, για να αποκρούσει ο Γλύκος, η μπάλα να φτάσει στον Τζιμπούρ, που έκανε το 1-0 με ένα ευθύβολο σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του ΠΑΟΚ.

Το Β’ μέρος ξεκίνησε με άλλες δύο ευκαιρίες από πλευράς Ολυμπιακού. Στο 53’ ο Φουστέρ έπιασε σουτ μέσα στην περιοχή, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου και στο εξηκοστό πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης ο ίδιος παίκτης σε τετ α τετ με το Γλύκο  έπιασε αριστερό βολέ, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του ΠΑΟΚ. Οι ασπρόμαυροι κατάφεραν να κάνουν το 1-1 στο 88’, όταν σε σέντρα του Σαλπιγγίδη από δεξιά, βρήκε την μπάλα ο Αθανασιάδης στο δεύτερο δοκάρι του Ολυμπιακού και την έστειλε παρά την πίεση ενός αντιπάλου του, στα δίχτυα.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Δικέφαλος ως τώρα στην έδρα του μετρά 5 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ η ομάδα του Πειραιά είναι επί 12 συνεχείς αγώνες χωρίς ήττα σε εκτός έδρας ματς, καθώς επίσης δεν έχει χάσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Από την κατάμεστη χθεσινή Τούμπα έλειψαν από πλευράς ΠΑΟΚ οι τραυματίες Γκαρσία και Γεωργιάδης, καθώς επίσης ο τιμωρημένος Χακόμπο, ενώ από τους ερυθρόλευκους απουσίασαν ο τραυματίας Αβραάμ Παπδόπουλος και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που ένοιωσε αδιαθεσία στην προχθεσινή προπόνηση, στου Ρέντη. Έτσι ο Δικέφαλος παραμένει σε απόσταση 8 βαθμών από την κορυφή.    

Δεύτερος πριν το τέλος


Στη "διακεκαυμένη" ζώνη μπήκε ο Άρης μετά τον αποψινό του διασυρμό στην Κομοτηνή.
Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Δημήτρης Παπαδόπουλος "άνοιξε" το σκορ για τους Θρακιώτες, όταν δέχθηκε πάσσα του Λουτσέρο από τ' αριστερά και με κοντινή προβολή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Βελλίδη. Στο 6' ο Μπαϊκαρά επιχείρησε να "κρεμάσει" τον γκολκίπερ του Άρη, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι των κιτρίνων κι έφυγε άουτ. Στο 35' ο Γκέσιος αποβλήθηκε από το διαιτητή Σπάθα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του μετά από φάουλ των γηπεδούχων. Στο 44' ο Μπαϊκαρά διπλασίασε τα τέρματα για τους Κομοτηναίους, με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μουνάχο. Το Α' μέρος διακόπηκε για 13 λεπτά, καθώς αστυνομικοί έριξαν χημικά προς τους φιλάθλους του Άρη, οι οποίοι ήταν στο γήπεδο, με συνέπεια η ατμόσφαιρα εντός αγωνιστικού χώρου να γίνει αποπνικτική.

Το δεύτερο μέρος είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού το ματς είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο. Η ήττα - ντροπή των κιτρινόμαυρων συμπληρώθηκε από ένα ακόμη γκολ του Παπαδόπουλου στο 54' και το κερασάκι στην τούρτα  έβαλε ο Λουτσέρο στο εβδομηκοστό πέμπτο λεπτό. Μετά τον αποψινό αγώνα ο Άρης δεν έχει κερδίσει πουθενά ως τώρα μακριά από την έδρα του στο πρωτάθλημα της Super League, ενώ ήταν  και το όγδοο συνεχόμενο ματς, στο οποίο δέχθηκε γκολ. Στη βαθμολογία οι κίτρινοι πλέον ισοβαθμούν με την Ξάνθη, με 10 βαθμούς, στη δεύτερη θέση πριν το τέλος του βαθμολογικού πίνακα.

Μ. Βέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου