Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Βόλος: Προκήρυξη επιµορφωτικής ηµερίδας για ενήλικες

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας (Κ.Π.Ε.Μ.) στο πλαίσιο της πράξης «∆ράσεις δια βίου µάθησης για το περιβάλλον και την αειφορία» οργανώνει ηµερίδα µε τίτλο: «Εξοικονόµηση ενέργειας και συστήµατα θέρµανσης», την Τετάρτη 28 Νοεµβρίου 2012, στις 17.00 µ.µ., στο Αρχοντικό Βατσαρέα-Μαυράκη, στη Μακρινίτσα. Η ηµερίδα απευθύνεται σε 40 άτοµα από το ευρύ κοινό του νοµού Μαγνησίας. Άτοµα τα οποία έχουν έρθει σε κάποια ηµερίδα ή σεµινάριο στο Κ.Π.Ε. κατά την προηγούµενη χρονιά, θα µπουν σε λίστα αναπληρωµατικών. 

Οι συµµετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενηµερωθούν για τα συστήµατα θέρµανσης (συστήµατα καύσης, υπέρυθρη, ιόντα κλπ), για την εξοικονόµηση ενέργειας στο σπίτι, για οικονοµικές λύσεις θέρµανσης ενόψει του χειµώνα και θα έχουν τη δυνατότητα να ρωτήσουν τους ειδικούς για ότι τους απασχολεί πάνω στο θέµα. 

Θα χορηγηθεί βεβαίωση συµµετοχής στα άτοµα που θα παρακολουθήσουν ανελλιπώς τις εργασίες της ηµερίδας. 



Οι ενδιαφερόµενοι που θέλουν να συµµετέχουν στην ηµερίδα πρέπει να δηλώσουν συµµετοχή στο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας έως 21/111/2012 στα εξής στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνα 24280-90010 ή 69040, Fax: 24280-90010 & e-mail: mail@kpe-makrin.mag.sch.gr 

Η υπεύθυνη του Κ.Π.Ε. 
Μακέλη Γραµµατή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου