Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

"Ποτέ δεν είναι αργά" σε έναν γάμο

Οι διεθνώς καταξιωμένοι ηθοποιοί Μέριλ Στριπ και Τόμι Λι Τζόουνς βάλθηκαν να μας αποδείξουν στην αισθηματική κομεντί "Hope springs", που προβάλλεται από σήμερα στις ελληνικές αίθουσες, ότι η ελπίδα σ' έναν γαμήλιο δεσμό πεθαίνει πάντα τελευταία.

Πέρ' από τους δύο Αμερικανούς ηθοποιούς, στην ταινία, της οποίας η σκηνοθεσία είναι του Ντέιβιντ Φράνκελ και το σενάριο, της Βανέσα Τέιλορ συμπρωταγωνιστεί ο Στιβ Καρέλ

Η υπόθεση

Η ταινία διηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού μέσης ηλικίας, το οποίο μετά από τριάντα ένα χρόνια γάμου αποφασίζει να πάει σε σύμβουλο γάμων για να δουλέψει πάνω στη σχέση τους. Η Μέριλ Στριπ περνάει κρίση στο γάμο της, καθώς η ανία, η ρουτίνα και η έλλειψη επικοινωνίας έχουν την τιμητική τους. Η Στριπ έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και μέσα από αυτήν την ταινία είναι έτοιμη να αποδείξει ότι είναι πολυτάλαντη. Μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Ο Διάβολος φορούσε Πράντα» υπόσχονται να σας χαρίσουν στιγμές γέλιου και όχι μόνο.

Η κριτική

Το "Ποτέ δεν είναι αργά" είναι μια ανάλαφρη, αισθηματική κομεντί, που βλέπεται άνετα από τους θεατές κάθε ηλικίας και πέραν του γέλιου παρέχει -σε κάποιες περιπτώσεις- και συγκίνηση. Εξαιρετικές είναι η ερμηνείες των δύο δημοφιλών πρωταγωνιστών, ενώ ο Καρέλ στο ρόλο του ψυχοθεραπευτή τα πηγαίνει περίφημα.  
Η ταινία κυκλοφόρησε στους Αμερικανικούς κινηματογράφους στις 8 Αυγούστου 2012. Το πρότζεκτ είχε ανακοινωθεί το 2010, με τους Μέριλ Στριπ και Τζεφ Μπρίτζες να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και με σκηνοθέτη τον Μάικ Νίκολς. Ο Μπρίτζες σύντομα αποχώρησε και τον αντικατέστησε ο Ντέιβιντ Φράνκελ. Το Φεβρουάριο του 2010 ανακοινώθηκε ότι ο Στιβ Καρέλ θα υποδυθεί το ρόλο του γιατρού και ο Τόμι Λι Τζόουνς  αντικατέστησε τον Τζεφ Μπρίτζες στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο του 2011 και πραγματοποιήθηκαν στο  Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μ. Βέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου