Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Πέντε προσφορές για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ


Μη δεσμευτικές προσφορές για την αποκρατικοποίηση του ομίλου της ΔΕΠΑ υπέβαλαν πέντε εταιρείες και κοινοπραξίες, όπως ανακοινώθηκε απόψε από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

Ειδικότερα, στην πρόσκληση, η οποία είχε αποσταλεί στους 14 υποψήφιους επενδυτές που προεπιλέχθηκαν κατά τη φάση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ανταποκρίθηκαν οι εταιρείες: Gazprom Negusneft, Socar, η κοινοπραξία των εταιρειών Μ&Μ GasCo-Μυτιληναίος-Motor Oil, καθώς και οι εταιρείες PPF και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, οι οποίες υπέβαλαν από κοινού προσφορά.

Οι σύμβουλοι αποκρατικοποίησης μελετούν τις προσφορές και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να υποβάλουν την πρότασή τους προς το δ.σ. του ΤΑΙΠΕΔ, για τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στην επόμενη φάση του διαγωνισμού (των δεσμευτικών προσφορών).

Ικανοποιημένος «από την ανταπόκριση της επενδυτικής κοινότητας και την εμπιστοσύνη της στη χώρα», παρά τη δύσκολη συγκυρία, δήλωσε με αφορμή την υποβολή των προσφορών για τη ΔΕΠΑ ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Ιωάννης Εμίρης.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου