Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Πέλλα: Στενή παρακολούθηση του ζητήματος αποζημιώσεων των βαμβακοπαραγωγών

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11:30 στα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Αθήνα, παρουσία και στελεχών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, μετά από εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεοδωρίδη συμμετείχαν και στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας σχετικά με το θέμα των αποζημιώσεων των βαμβακοπαραγωγών, λόγω των σοβαρών ζημιών που προκάλεσε στις σοδειές τους το πράσινο σκουλήκι.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και τα στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Πέλλας από την πρώτη στιγμή παρακολουθούν τις εξελίξεις του θέματος που αφορά τον ένα μεγάλο κομμάτι του αγροτικού πληθυσμού της Πέλλας. Στη σύσκεψη αναμένεται να συζητηθεί διεξοδικά το θέμα των ζημιών από το πράσινο σκουλήκι και να καθοριστούν οι επόμενες ενέργειες όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε τα εξής: «Περιμένουμε τις αποφάσεις της σύσκεψης και σε συνεργασία με τον Διευθυντή της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας κ. Τσαντάκη θα ενημερώσουμε τεκμηριωμένα και έγκυρα τους ενδιαφερόμενους βαμβακοπαραγωγούς. Σε κάθε περίπτωση συμπαραστεκόμαστε στο αίτημα τους για άμεση και δίκαιη αποζημίωση των ζημιών που υπέστησαν. Θα προγραμματίσουμε μια σειρά ενημερωτικών συναντήσεων προκειμένου να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα των παραγωγών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου