Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Αποθέωση Τσίπρα στη Βαρκελώνη

Δεκτός σαν σταρ και με την προσφώνηση μόνο του μικρού του ονόματος, έγινε δεκτός ο κ. Αλέξης Τσίπρας στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος Ενωμένη Αριστεράς της Ισπανίας, στη Βαρκελώνη. «Τα προβλήματα της Ελλάδας είναι και δικά μας προβλήματα, θέλω να δώσω πολλά ευχαριστώ στον Αλέξη που έδωσε ελπίδα στην Ευρώπη. Αλέξη έχεις το λόγο» είπε ο Joan Herrera υποψήφιος του αριστερού κόμματος στις Καταλανικές εκλογές, καλωσορίζοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο βήμα.

Εν μέσω συνεχών διακοπών από θερμά χειροκροτήματα και με μεταφραστή τον υπεύθυνο διεθνών σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ήσυχο ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της τρόικας, του μνημονίου και της Άνγκελας Μέρκελ, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι εξελίσσεται ένας παγκόσμιος οικονομικός πόλεμος, τον οποίο η αριστερά πρέπει να τον κερδίσει σε όφελος των δυνάμεων της εργασίας. Σημείωσε δε ότι πίσω από τις πολιτικές του μνημονίου υπάρχουν τεράστια οικονομικά συμφέροντα, όπως εκείνα των τραπεζιτών, του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου και των μεγάλων επιχειρήσεων, που θέλουν να επενδύσουν σε μία χρεοκοπημένη κοινωνία.


Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου