Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Γιάννης Ιωαννίδης εναντίον Ντούσαν Ίβκοβιτς

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, αποδέχτηκε την πρόσκληση του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας να… κάτσει στον πάγκο, με αφορμή τον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώνεται μεταξύ Ελλήνων και ξένων καλαθοσφαιριστών, που έπαιξαν στον Αρη, τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή. 

Ο αγώνας ο οποίος διοργανώνεται, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, θα διεξαχθεί αύριο (28/11/12 και ώρα 19:00) στο Παλαί Ντε Σπορ. Ο κ. Ιωαννίδης θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση των Ελλήνων παικτών, ενώ οι Ντούσαν Ίβκοβιτς και Σβι Σερφ την τεχνική ηγεσία των ξένων.

Στο φιλανθρωπικό αγώνα θα λάβουν, μεταξύ άλλων, μέρος οι: Κλιφ Λέβινγκστον, Μάριο Μπόνι, Ντέιβιντ Ιγκραμ, Κένεθ Μπάρλοου, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, Ρόι Τάρπλεϊ, Μακ Ντάνιελς, Πέτζα Στογιάκοβιτς, Ευθύμης Ρεντζιάς, Νίκος Μπουντούρης, Γιώργος Σιγάλας, Μπάνε Πρέλεβιτς, Λευτέρης Κακιούσης, Βασίλης Λυπηρίδης, Παναγιώτης Λιαδέλης, Μιχάλης Ρωμανίδης και πολλοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου