Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Δήμος Λαγκαδά: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση κατοίκων στο Σοχό


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί (11/11/2012) στην κεντρική πλατεία του Σοχού , η ανοιχτή Γενική Συνέλευση των κατοίκων παρουσία του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη , των Αντιδημάρχων των Προέδρων Δημοτικών Επιχειρήσεων και των Νομικών Προσώπων , του Προέδρου και των μελών του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας και πλήθους κόσμου. 

Ο Δήμαρχος στην ομιλία του, αφού σκιαγράφησε τις δυσκολίες που επιφέρει στη λειτουργία του Δήμου η παρούσα οικονομική κατάσταση της Χώρας, παρουσίασε τα έως τώρα πεπραγμένα αλλά και τον άμεσο προγραμματισμό της Διοίκησης και ζήτησε από τους κατοίκους ομοψυχία και κοινή προσπάθεια στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν το χωριό, ανεξάρτητα από κομματικές συμπάθειες ή παραταξιακές προτιμήσεις. 


Στη συνέχεια δόθηκε η ευκαιρία σε όσους από τους κατοίκους το επιθυμούσαν, να πάρουν το λόγο και δόθηκαν απαντήσεις και χρονοδιάγραμμα ικανοποίησης αιτημάτων είτε από τον ίδιο τον Δήμαρχο είτε από τους παριστάμενους Αντιδημάρχους και Προέδρους των Δημοτικών Επιχειρήσεων, κατά λόγο αρμοδιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου