Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Η Θεσσαλονίκη έβαλε τα γιορτινά της για τους Βούλγαρους τουρίστες

Τουριστικούς πράκτορες από τη Βουλγαρία φιλοξένησε ο Ο.Τ.Θ. στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να εντάξουν την πόλη στα τουριστικά τους πακέτα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τριάντα τρία τουριστικά γραφεία από τη γειτονική χώρα τα οποία ειδικεύονται στον εξερχόμενο τουρισμό για Θεσσαλονίκη, πήραν μια πρώτη γεύση από τις ετοιμασίες της πόλης για τα Χριστούγεννα. Επισκέφτηκαν συνολικά 16 ξενοδοχεία 3ων* 4ων* και 5*, που τους υποδέχτηκαν με εορταστική διάθεση και πολύχρωμες πινελιές από το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν ιδιαίτερα θετικές και ενθαρρυντικές για την έλευση Βούλγαρων επισκεπτών κατά τη διάρκεια των Εορτών. 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και αν. Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας υποδέχτηκε την αποστολή: «Η Θεσσαλονίκη και η ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας προσφέρονται για διακοπές όλους τους μήνες του χρόνου και θέλουμε η τουριστική κίνηση από τη χώρα σας να συνεχίσει να αυξάνεται. Η Βουλγαρία αποτελεί για εμάς αγορά–στόχο στην οποία επενδύουμε και περιμένουμε να λειτουργήσει προσθετικά στην αύξηση της τουριστικής μας κίνησης». 



Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Σπύρος Πέγκας, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο του Ο.Τ.Θ. Γιάννη Μπουτάρη, σε συνέχεια της πολιτικής φιλίας απέναντι στο βουλγάρικο λαό που τέθηκε μεταξύ των δύο χωρών στην αποστολή του Δήμου στη Σόφια τον περασμένο μήνα, πρόσθεσε: «Μέσω των Βούλγαρων τουριστικών πρακτόρων, που ενημερώθηκαν για τις ξενοδοχειακές υποδομές της πόλης μας, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, καλούμε τους φίλους και γείτονές μας, να έρθουν και να γνωρίσουν από κοντά την ομορφιά και την ιστορία της Θεσσαλονίκης και δεσμεύομαι για μία θερμή και εγκάρδια υποδοχή, από μεριάς των Θεσσαλονικέων, προς τους επισκέπτες από τη Βουλγαρία.


Το fam trip που πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2012, διοργάνωσε ο Ο.Τ.Θ. σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, το γραφείο του ΕΟΤ στη Σόφια και την ΠΥΤ Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου