Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Καλό ταξίδι, Μιχάλη

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο πολύπειρος παραγωγός του "Ράδιο Θεσσαλονίκη" Μιχάλης Φωτιάδης νικημένος από την επάρατο νόσο, με την οποία έδωσε σκληρή και γενναία μάχη τουλάχιστον κατά το τελευταίο εξάμηνο.
Ο Μιχάλης ήταν από τους πρώτους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, που έκαναν το χόμπι τους επάγγελμα στη Μακεδονική πρωτεύουσα. Ήταν κατά τη δεκαετία του '90, όταν ξεκίνησε να επιμελείται και να παρουσιάζει την εκπομπή "Ο μαραθώνιος της επιστροφής" κάθε Κυριακή απόγευμα, στο Ρ.Θ. Αργότερα την συμπαρουσίαζε με το δημοσιογράφο Σωτήρη Κυριακίδη. Έπειτα από λίγα χρόνια μετακινήθηκε στην πρωινή ζώνη του σταθμού ξυπνώντας μας κάθε πρωί στις 6, μαζί με το Σάκη Μόσχη.

Ο Μιχάλης διηύθυνε παράλληλα μία διαφημιστική εταιρία, τα γραφεία της οποίας ήταν επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή, στη Θεσσαλονίκη. Γνωστός λάτρης του καλού φαγητού και καπνιστής "μάγεψε" όσο έζησε και σταδιοδρόμησε, με τη βαριά και στεντόρια φωνή του, τους ακροατές του μεγαλύτερου σε ακροαματικότητα ραδιοφώνου της πόλης.

Άφησε πίσω του δύο αν δεν κάνουμε λάθος, κορίτσια που ακόμη πηγαίνουν στο σχολείο. Στην οικογένεια, τους συγγενείς και στους φίλους του το "Spotaki" εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια. Καλό παράδεισο, Μιχάλη...

Μ. Βέλλος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου