Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Έκθεση Φωτογραφίας του Ignacio Vilgre La Madrid στη Χρυσούπολη

Μπορεί να έχεις γεννηθεί στην ποδοσφαιρομάνα Αργεντινή, να έχεις ζήσει σημαντικά χρόνια της ζωής σου στην Αλαμπάμα και το πολυθρύλητο Σικάγο και να διαλέξεις να ζεις και να δημιουργείς πια μόνιμα στη Χρυσούπολη Καβάλας; Και μάλιστα την εποχή της κρίσης;

«Κατηγορηματικά ναι!» απαντά ο Ιγνάσιο Βίλγκρε Λα Μαδρίδ (Ignacio Vilgre La Madrid), ο οποίος τον τελευταίο χρόνο ζει και εργάζεται στη Χρυσούπολη. 



Στόχος του σε κάθε φωτογραφική προσπάθεια;"Αυτός που θα δει τη φωτογραφία να πει «ήμουν εκεί αλλά ...ποτέ δεν  παρατήρησα κάτι τέτοιο...»" 

Νιώθοντας ο ίδιος την ανάγκη να μοιραστεί με το κοινό της Χρυσούπολης εικόνες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού προχωρά στην 1η προσωπική του Έκθεση Φωτογραφίας στη Χρυσουπολη Καβάλας.

Η Λαμπρινή και ο Γιώργος, από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν σε σύμπνοια με τις απόψεις και τη διαφορετικότητα που περιείχε η φωτογραφική αυτή ματιά. Διέθεσαν απλόχερα τον... φιλόξενο «κόκκινο τοίχο» τους. Τα πλαίσια με τις φωτογραφίες είναι έτοιμα και περιμένουν τα βλέμματά σας να τα ανιχνεύσουν, συζητώντας και αναλύοντας παρέα με τον καλλιτέχνη κάθε απορία, προβληματισμό ή ανησυχία που μπορεί να «γεννήσει» η σχολαστική παρατήρηση της ματιάς σας.


Το Φουαγιέ συνεχίζει να στηρίζει την τέχνη σε όλες της τις μορφές και αφιερώνει το επόμενο Art Session στην φωτογραφία. Παραχωρεί τον 'κόκκινο τοίχο' του στον Ignacio Vilgre La Madrid που σας παρουσιάζει μέσα από τον φακό του ότι είδε από τα ταξίδια του ανά το κόσμο. 

Άπο την Παρασκεύη 30 Νοεμβρίου 2012 έως Κυριακή 2 Δεκέμβρη 2012 η έκθεση φωτογραφίας του Ignacio Vilgre La Madrid θα φιλοξενείται στον ατμοσφαιρικό χώρο «Φουαγιέ», Σκρα 14 στη Χρυσούπολη .

-- Την ΚΥΡΙΑΚΗ την Μουσική επένδυση της βραδιάς αναλαμβάνει ο Κώστας Κιρκιτζώτης με το Σαξόφωνο του! --

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου