Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Γελωτοθεραπεία - Laughter Yoga


Στις 12 Νοεμβρίου 2012, στις 5.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τη Γελωτοθεραπεία (Laughter Yoga) από την κ. Ηλιάνα Κυνηγοπούλου στα γραφεία του Συλλόγου «Άλμα Ζωής». Την ημέρα αυτή θα ανακοινωθεί και η ομάδα Γελωτοθεραπείας που θα πραγματοποιηθεί φέτος για τα μέλη του Συλλόγο!

O Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Nομού Θεσσαλονίκης, ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2008, από γυναίκες που βίωσαν τον καρκίνο του μαστού.

O Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Nομού Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστου "Άλμα Ζωής" σε συνεργασία με μια ομάδα γυναικών απο τη Θεσσαλονίκη.Σκοπός του Πανελλήνιου Συλλόγου ήταν να συνεχιστεί το έργο του και στη Θεσσαλονίκη με στόχο να δοθεί και σε άλλες γυναίκες τη βοήθεια που χρειάζονται, ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν από τη διάγνωση και θεραπεία και να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Σκοπός του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο μαστού "Άλμα Ζωής" Νομού θεσσαλονίκης είναι η οργανωμένη αλληλοβοήθεια, η ψυχοκοινωνική στήριξη και αποκατάσταση των γυναικών που πάσχουν όπως επίσης και των μελών των οικογενειών τους, η συμβολή του στην απομυθοποίηση του καρκίνου και η ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.

Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Ν. Θεσσαλονίκης
Γρηγορίου Παλαμά 15, 54622, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 285.181
Fax: 2310 285.183

Γίνε μέλος του Συλλόγου και στήριξε το έργο του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου