Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ο Ricky Martin επιτέλους πούλησε το σπίτι του στο Μαϊάμι

Ο Ricky Martin μετά από πέντε χρόνια βρήκε επιτέλους αγοραστή για το παλατάκι του στο Μαϊάμι. Και φυσικά το κέρδος του δεν ήταν και πολύ μεγάλο, αφού το 2005 το είχε αγοράσει 10 εκατ. δολάρια και επτά χρόνια μετά το πούλησε 10,6 εκατ. δολάρια.


Το όνομα του αγοραστή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως γνωρίζουμε ότι η Beyonce και ο Jay Z ήθελαν να αγοράσουν ένα σπίτι το Μαϊάμι και είχαν ρίξει μια ματιά και την έπαυλη του Ricky.

Η αρχική τιμή πώλησης του ακινήτου ήταν 19,8 εκατ. δολάρια, όμως έπεσε ο super star πάνω στην κρίση και δεν κατάφερνε να βρει αγοραστή. Αναγκάστηκε λοιπόν το 2010 να ρίξει την τιμή στα 12,5 εκατ. δολάρια και τελικά στα 10,6 εκατ.

Η έπαυλη ακολουθεί την αρχιτεκτονική των παραλιακών σπιτιών της Μεσογείου. Οι γνώστες της αγοράς το είχαν χαρακτηρίσει την επιτομή της πολυτέλειας μιας και τα υλικά που είχαν χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση του ήταν τα πιο ακριβά.

Το παλατάκι του Ricky Martin έχει πόρτες από μαόνι, λεπτομέρειες στα ταβάνια, τζάκια, και μάρμαρο τραβερτίνη παντού. Διαθέτει επίσης μια τεράστια κουζίνα, μπαρ, τζακούζι και πισίνα.

ΠΗΓΗ: STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου