Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Πέρασε ο ΠΑΟΚ, νέα ισοπαλία ο Άρης

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε απόψε στα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Άρης υποχρεώθηκε στην τρίτη στη σειρά ισοπαλία, αυτήν τη φορά απέναντι στην Ξάνθη.




Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου ο ΠΑΣ μπήκε πιο φορτσάτος στο ματς, αλλά το γκολ ήρθε από το Δικέφαλο, που εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο το σύνολο των ευκαιριών, που δημιούργησε. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στο 20' με έμμεσο φάουλ - ευθύβολο σουτ άνοιξε το σκορ για τους ασπρόμαυρους. 12 λεπτά μετά ήταν η σειρά του Στέφανου Αθανασιάδη να δώσει αέρα δύο τερμάτων στους Θεσσαλονικείς, όταν "τελείωσε" με άψογο τρόπο κάθετη μπαλιά του Κάτσε στη μεγάλη περιοχή των Ηπειρωτών.Οι Γιαννιώτες είχαν την ευκαιρία να μειώσουν στο 34' με τον Κοροβέση, αλλά το πλασέ του μετά από σέντρα του Γεωργίου από τα δεξιά πέρασε άουτ. 

Το Β' μέρος είχε από ένα γκολ για την κάθε ομάδα. Στο εξηκοστό έβδομο λεπτό ο "Σάλπι" από κοντά έκανε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ, για να μειώσει η ομάδα των Ιωαννίνων στο 76', με ωραίο σουτ του Ίλιτς λίγο έξω από το ημικύκλιο της περιοχής των Θεσσαλονικέων.

Από το Δικέφαλο του Βορρά έλειψαν για διάφορους λόγους από τον αγωνιστικό χώρο οι Γκαρσία, Γεωργιάδης, Σταφυλίδης, Έτο, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης και Γλύκος, ενώ στο δεξί πέταλο του γηπέδου βρέθηκαν για να υποστηρίξουν την ομάδα της Μακεδονικής πρωτεύουσας, περίπου 750 φίλοι της.

Το απόλυτο μηδέν

Σ' ένα μοιρασμένο σε ευκαιρίες και εδαφική περιοχή ματς ο Άρης παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στη SKODA Ξάνθη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ουσιαστικά στο 27', όταν κεφαλιά του Ισπανού σέντερ φορ του Άρη, Νταβίδ Αγκάνθο από κοντά απέκρουσε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας των ακριτών, Λοντίγκι σε κόρνερ. Λίγα λεπτά αργότερα ο διαιτητής Στυλιάρας δεν έδωσε πέναλντι στο Γιάννη Γιαννιώτα, όταν ο επιθετικός των κιτρίνων ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη μικρή περιοχή από αμυντικό της Θρακιώτικης ομάδας. Στο 39' εξάλλου, σουτ του Ονουάτσι μετά από σέντρα του Μαρίν από δεξιά πέρασε άουτ από την εστία των Θεσσαλονικέων. 

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με μια καλή ευκαιρία από την πλευρά των κιτρινόμαυρων και μία εξίσου όμορφη φάση από μεριάς Ξάνθης. Στο 53' ο Γιαννιώτας έπιασε σουτ, απέκρουσε ο γκολκίπερ των Ξανθιωτών, στη συνέχεια ο Καραγιάννης "χτύπησε" από πολύ καλή θέση, αλλά το σουτ του βγήκε άουτ. Η SKODA από την άλλη απείλησε για δεύτερη φορά στον αγώνα, με τον Ονουάτσι, ο οποίος σε τετ α τετ με το Βελλίδη δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία των κιτρίνων.

Ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία του Άρη στο πρωτάθλημα της Super League, το έκτο συνεχές ματς, στο οποίο δεν φεύγει νικητής από το γήπεδο, ενώ παράλληλα οι κίτρινοι έχουν να νικήσουν την Ξάνθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης από το Σεπτέμβριο του 2009. Το χθεσινό παιχνίδι, τέλος ήταν το πρώτο ύστερα από 10 αγωνιστικές ημέρες, στο οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν δέχθηκε γκολ από την αντίπαλό της.

Μ. Βέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου