Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 05/01/2013

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές στο Ιόνιο, τη Δυτική Πελοπόννησο, την Κρήτη, τη Θράκη και το Βορειοανατολικό Αιγαίο, περιμένουμε το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013. Το βράδυ θα χιονίσει πρόσκαιρα σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της Δυτικής Μακεδονίας.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 14 στη Νότια Ελλάδα, από 1 έως 9 βαθμούς στην Ήπειρο, από 3 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Βορειοδυτικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί, αλλά στο Βόρειο Αιγαίο από το μεσημέρι θα στραφούν πρόσκαιρα σε νοτιοδυτικούς μέτριους. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως μέτριοι στο Σαρωνικό και τοπικά ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς με σημαντική ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις από αργά το βράδυ.

ΠΗΓΗ: Meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου