Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 07/01/2013

Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες βαθμιαία από τα βόρεια θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι και μετά θα εκδηλωθούν χιόνι ή χιονόνερο στη Θράκη και βροχές με χιόνια στα ορεινά, στη Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τη Χαλκιδική και το Αιγαίο, περιμένουμε τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013. Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα χιονίσει και σε πεδινές περιοχές της Ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 8 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 13 στη Νότια Ελλάδα, από -4 έως 9 βαθμούς στην Ήπειρο, από 0 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 4 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στα νοτιοανατολικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με τάση ενίσχυσης από τις απογευματινές ώρες σε όλο το Αιγαίο. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το απόγευμα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές ή χιονόνερο, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Χιόνια θα πέσουν σε όλα τα ορεινά ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης θα χιονίσει και στα βόρεια προάστια. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου αλλά από το απόγευμα θα σημειώσει βαθμιαία πτώση. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι αλλά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι με ενίσχυση από το απόγευμα σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.


ΠΗΓΗ: Meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου