Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Άσφαιρος ο ΠΑΟΚ, γύρισε στις ήττες ο Άρης

"Λευκή" ισοπαλία στον Ατρόμητο παραχώρησε απόψε ο ΠΑΟΚ, ενώ το απόγευμα ο Άρης δεν κατάφερε να φύγει με κάποιον βαθμό από την Κρήτη χάνοντας 2-0 από τον ΟΦΗ.


Στην Τούμπα το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικό, με παιχνίδι αλληλοκάλυψης και για τις δύο ομάδες, που δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ούτε μία ουσιαστική ευκαιρία. Στο Β' μέρος οι Περιστεριώτες οπισθοχώρησαν στην άμυνά τους, μία τακτική που "μπλόκαρε" τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι πέρα από μία στραβοκλωτσιά μέσα στη μικρή περιοχή δεν κατόρθωσαν να βρουν αντίδοτο στην καλά οργανωμένη αμυντική ζώνη της Αθηναϊκής ομάδας.
Ήταν το έκτο συνεχόμενο παιχνίδι σε πρωτάθλημα και κύπελλο, που ο Ατρόμητος Περιστερίου φεύγει αλώβητος από την έδρα του ΠΑΟΚ.

Σε περιπέτειες οι "κίτρινοι"

Στο Ηράκλειο ο Άρης ξεκίνησε το ματς με ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Τριανταφυλλάκος ύστερα από λάθος του Μονιάκη σούταρε από τα πλάγια αριστερά, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα των Κρητικών, Αγριμάκη. Στο εικοστό τέταρτο λεπτό ο  Περογαμβράκης έκανε το 1-0 για τους Ηρακλειώτες, με πλασέ από κοντά έπειτα από σέντρα του Ανδρέα Λαμπρόπουλου από τα δεξιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ο ΟΦΗ είχε τη συντριπτική υπεροχή και κατοχή της μπάλας έναντι του Άρη. Η πρώτη ευκαιρία, για να διπλασιάσει τα τέρματά του παρουσιάστηκε στο 53', όταν ο Κούτσι μέσα στην αντίπαλη περιοχή έπιασε καλό σουτ, που έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι του Μάρκου Βελλίδη. Στο 64' εκπληκτική πάσα του Ιωαννίδη περίπου από το κέντρο του γηπέδου, στο Σάκη Παπάζογλου, ο οποίος με σκαστό σουτ έστειλε την μπάλα στην οριζόντια δοκό των κιτρινόμαυρων. Το κερασάκι στην τούρτα της αναμέτρησης έβαλε τρία λεπτά πριν το τέλος της ο Παπάζογλου, που με θαυμάσια κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαμπρόπουλου παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία των Θεσσαλονικέων.

Με τη νίκη του αυτή ο ΟΦΗ "έσπασε" ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, όπου μετρούσε πέντε συνεχόμενες ήττες σε συνολικά έξι ματς.

Μ. Βέλλος     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου