Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Άφαντος ο ΠΑΟΚ, έχασε βαθμούς ο Άρης

Κάκιστος ο Δικέφαλος έχασε στην Τρίπολη με 1-0 από τον Αστέρα χωρίς να κάνει φάση στην αντίπαλη περιοχή, ενώ ο Άρης δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στην ΑΕΚ.


Στην Αρκαδία η υπεροχή του Αστέρα Τρίπολης ήταν συντριπτική υπέρ του κι αυτό φάνηκε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι του Εμανουέλ Περόνε στο 17', όταν έπειτα από λάθος του Σταφυλλίδη ο Αργεντινός επιθετικός έπιασε σουτ, που κατευθύνθηκε ωστόσο στη δοκό του Γλύκου. Επτά λεπτά μετά ήρθε το γκολ του αγώνα για τους Πελοποννήσιους ύστερα από σέντρα του Ράγιος από τα δεξιά και εύστοχο πλασέ του Τσίμο Ναβάρο μέσα στην περιοχή των ασπρόμαυρων.

Στο Β' μέρος οι Τριπολιτσιώτες είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά του σουτ του Ουσέρο από κοντά πέρασε άουτ. Ήταν η όγδοη νίκη του Αστέρα σε συνολικά εννέα ματς, που έδωσε τη φετινή σεζόν στο γήπεδό του.

Ισοφάριση στο τέλος

Δικαίωσε το όνομά του το ντέρμπι των ουραγών της Super League, καθώς ο αγώνας πέρα από τα δύο γκολ δεν είχε κάτι το ουσιαστικό, με τις δύο ομάδες να καλύπτουν τα νώτα τους κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Στο 84' φάουλ από τα πλάγια αριστερά "βρήκε" το Νταβίδ Αγκάνθο στο δεύτερο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου, με τον Ισπανό φορ να βρίσκει δίχτυα με κοντινή προβολή. Στο έκτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όμως η 'Ενωση ισοφάρισε τους "κίτρινους" με κεφαλιά του αμαρκάριστου Πετρόπουλου, που εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια στην άμυνα των Θεσσαλονικέων.

Με κόκκινες κάρτες αποβλήθηκαν από το διαιτητή οι Πουλίδο και Αγκάνθο από πλευράς Άρη, καθώς επίσης οι Τσούπρος και Βλάχος από τη μεριά της ΑΕΚ. Τέλος αναφέρουμε ότι η Ένωση με διαιτητή τον Τάσο Κάκο, σε τρία ματς φέτος μετρά δύο ήττες και την αποψινή ισοπαλία.

Μ. Βέλλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου