Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Άνετα ο ΠΑΟΚ, "ανάσανε" ο Άρης

Με θρίαμβο 4-1 επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή συνέχισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Άρης ανέκαμψε νικώντας 2-1 τον Πανιώνιο μετά από 6 συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα.


Στη Θράκη το ματς ξεκίνησε μ΄ένα τετ α τετ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη απέναντι στο Δημήτρη Κουτσόπουλο, με τον τερματοφύλακα του μελανόλευκων να αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του διεθνή επιθετικού. Στο 31' ο Πανθρακικός ανοιξε το σκορ με αυτογκόλ του απαρηγόρητου Κάτσε ύστερα από γύρισμα του Μίγκα από τα δεξιά. Στο τεσσαρακοστό τρίτο λεπτό εξάλλου ο Αντίλοβιτς, που αντικατέστησε τον αποβληθέντα Κουτσόπουλο απέκρουσε πέναλντι του Σαλπιγγίδη πέφτοντας με επιτυχία στη δεξιά του γωνία. Είχε προηγηθεί ανατροπή του "Σάλπι" από τον γκολκίπερ των Θρακιωτών μέσα στην περιοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με ευκαιρία για τους Κομοτηναίους στο 61', όταν ο Λουσέρο έπιασε σουτ από πλεονεκτική θέση ως προς τον Χακόμπο, αλλά ο Αργεντινός τερματοφύλακας του Δικεφάλου απέκρουσε εύκολα. Στο 70' οι ασπρόμαυροι ισοφάρισαν το σκορ με τον Κοστίν Λάζαρ. Το 2-1 έκανε ο Σαλπιγγίδης με καρφωτή κεφαλιά στο δεξί δοκάρι του Αντίλοβιτς έπειτα από σέντρα του Λίνο από τ' αριστερά. Ο Δικέφαλος του Βορρά τριπλασίασε τα τέρματά του στο 87', όταν ο Κατσουράνης από αριστερά έκανε πάσα ακριβείας στον Απόστολο Γιάννου, που έπιασε κεφαλιά στη  μικρή περιοχή και "κάρφωσε" τον Αντίλοβιτς στην αριστερή του γωνία. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πάλι με κεφαλιά, αυτήν τη φορά του Σταφυλλίδη μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου από τα δεξιά.

Ήταν η τρίτη συνεχής νίκη για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League, ενώ ο Πανθρακικός ηττήθηκε μετά από επτά επιτυχή αποτελέσματα. Στο γήπεδο βρέθηκαν για να συμπαρασταθούν τους Θεσσαλονικείς, περίπου 3000 φίλοι του απ' όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

"Ξύπνησε" ο Ισπανός

Νωρίτερα ο Άρης είχε καταφέρει να εκμεταλλευθεί στο έπακρο τις ευκαιρίες, που δημιούργησε και επικράτησε δύσκολα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", του Πανιωνίου.

Το σκορ άνοιξε ο νεαρός Νίκος Αγγελούδης στο ντεμπούτο του με τα κίτρινα, στο εικοστό ένατο λεπτό. Έπιασε σουτ από κοντά, απέκρουσε ο Περιστερίδης, στη συνέχεια όμως ο Αγγελούδης πήρε το "ριμπάουντ" κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Νεοσμυρνιωτών. Στο 39' ο Σάμαρης για λογαριασμό της Αθηναϊκής ομάδας έπιασε καλό σουτ από το ημικύκλιο της αντίπαλης περιοχής, αλλά η μπάλα κόντραρε σε συμπαίκτη του, ο οποίος ήταν οφ σάιτ. Στο 42' ήρθε η ισοφάριση για τον Πανιώνιο με το Μάρκο Ντούνη, που έπιασε πλάγιο σουτ έπειτα από σέντρα του Ρόκα από τα αριστερά και παραβίασε την εστία του Βελλίδη.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 2-1 στο 79' με τον επιθετικό των κιτρίνων, Νταβίδ Αγκάνθο, που έπιασε εύστοχη κεφαλιά ύστερα από πάσα συμπαίκτη του από τα δεξιά. Ήταν το πρώτο γκολ του Ισπανού σέντερ φορ έπειτα από δύο ολόκληρους μήνες με τα κιτρινόμαυρα.

Μ. Βέλλος   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου