Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Κανείς ικανοποιημένος

Ισόπαλο 2-2 έληξε απόψε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τους Άρη και ΠΑΟΚ να μένουν δυσαρεστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ο Δικέφαλος παρέμεινε τρίτος στη βαθμολογία, ενώ οι κίτρινοι δεν απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη του πίνακα της Super League.

Η μάχη της Μακεδονικής πρωτεύουσας ξεκίνησε με γκολ των ασπρόμαυρων στο δεύτερο μόλις λεπτό, όταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πάσαρε από τα αριστερά, στο Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος με κοντινή προβολή έκανε το 0-1. Τρία λεπτά μετά ήταν η σειρά του Νταβίδ Αγκάνθο να ισοφαρίσει για τους κιτρινόμαυρους. Ο Ισπανός σέντερ φορ "εκμεταλλεύθηκε" φάουλ του Κοέλιο και με σουτ από τα πλάγια αριστερά της μικρής περιοχής του ΠΑΟΚ δημιούργησε το 1-1. Ο Δικέφαλος του Βορρά όμως, ο οποίος ήταν διαρκώς απειλητικός από την αριστερή πλευρά, στο πρώτο μέρος πέρασε μπροστά στο σκορ με το νέο του απόκτημα, τον Καμαρά που έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ από τα πλάγια αριστερά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη.

Το Β' ημίχρονο άρχισε με περισσότερη ορμή από μεριάς παικτών του Άρη και με αρκετά νευρά από τους παίκτες και των δύο μονομάχων. Στο 71', πάλι ο Αγκάνθο ισοφάρισε το σκορ για τους κίτρινους με πέναλντι, το οποίο είχε πάρει ο ίδιος, όταν σμπρώχθηκε μέσα στην περιοχή από τον Κωνσταντινίδη, που δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για την ενέργειά του αυτή και αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο.

Σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" από τις 27 Φεβρουαρίου 2005, ενώ με διαιτητή το Μιχάλη Βοσκάκη δεν έχει νικήσει κανένα από τα τρία ματς, που έδωσε ως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα.

Μ. Βέλλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου