Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ, σε περιπέτειες ο Άρης

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League ανέβηκε ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του, 3-1 επί του ΟΦΗ, ο δε Άρης είναι δεύτερος πριν το τέλος μετά την ήττα του στα Χανιά, με 2-0 από τον Πλατανιά.

Στην Τούμπα οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ με άψογη κεφαλιά του Περογαμβράκη από το κέντρο της μικρής περιοχής του Δικεφάλου, καθώς είχε δεχθεί πάσα του Μπούρμπου από τη δεξιά πλευρά του γηπέδου. Στο 38' ήταν η σειρά των ασπρόμαυρων να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Ψηλοκρεμαστό σουτ του Λίαμ Λόρενς από τα πλάγια δεξιά βρήκε το αριστερό δοκάρι του Αγριμάκη, για να πάρει το ριμπάουντ ο Στέφανος Αθανασιάδης και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήρθε το 2-1 για τους Θεσσαλονικείς, όταν ο Λόρενς εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Κατσικάς έπιασε ωραία κεφαλιά παραβιάζοντας την εστία του ΟΦΗ.


Το Β΄ημίχρονο ξεκίνησε με ένα ακόμα γκολ από μεριάς ΠΑΟΚ, όταν ο Λόρενς σούταρε δυνατά από τα πλάγια δεξιά της μεγάλης περιοχής της ομάδας της Κρήτης, ο Αγριμάκης δεν μπόρεσε να αντιδράσει και είδε την μπάλα να περνάει στα δίχτυα του. Ήταν η πρώτη νίκη του Δικεφάλου του Βορρά στο πρωτάθλημα έπειτα από 4 ανεπιτυχή αποτελέσματα.


Κατώτερος των περιστάσεων  


Στο ντέρμπι των ουραγών, το πρώτο ημίωρο του ματς αναλώθηκε σε κινήσεις τακτικής από τις δύο ομάδες. Δύο λεπτά μετά, στο 32' ο Κάλαϊτζιτς πάσαρε από αριστερά στο Γιάννου, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στην οριζόντια δοκό του Βελλίδη και άουτ. Στο τεσσαρακοστό τέταρτο λεπτό εξάλλου ο Κάλαϊτζιτς σούταρε,αλλά η μπάλα βρήκε πάλι το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των κιτρίνων. Ένα λεπτό αργότερα, σε μία φάση διαρκείας μπροστά στα γκολπόστ των Θεσσαλονικέων ο Ναζλίδης σούταρε δυνατά και παραβίασε την εστία των κιτρινόμαυρων.


Το Β' μέρος άρχισε με μία αποβολή που στοίχισε στον Άρη, αυτή του Γιαννιώτα, με κόκκινη κάρτα στο 52'. Έπειτα από έντεκα λεπτά ο Ηλίας Αναστασάκος ήταν ο δεύτερος σκόρερ των Χανιωτών, με σουτ ύστερα από ασίστ του Κάλαϊτζιτς. Μετά το αποψινό αποτέλεσμα η Βέροια πέρασε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο βαθμολογικό πίνακα και οι κίτρινοι μπαίνουν πια σε περιπέτειες.


Επιμέλεια: Μ. Βέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου