Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

"Χ" ο ΠΑΟΚ, "ανέπνευσε" ο Άρης

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Super League επέστρεψε ο ΠΑΟΚ μετά τη "λευκή" ισοπαλία, που πήρε στο ΟΑΚΑ έναντι της ΑΕΚ και τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης στη Βέροια. Ο Άρης από την άλλη πλευρά πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα επικρατώντας 1-0 του Παναθηναϊκού στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας η Ένωση ξεκίνησε το ματς με ευκαιρία από τα αποδυτήρια. Ήταν το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Φέτσης έπιασε σκαφτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Φούντα από τα δεξιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 6' νέα ευκαιρία για την ΑΕΚ να ανοίξει το σκορ, όταν ο Γκερέιρο εκτέλεσε φάουλ από τ' αριστερά, ο Πετρόπουλος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα όμως βρήκε την οριζόντια δοκό του Ιτάντζ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ισχυρή βροχόπτωση δεν επέτρεψε τους παίκτες των δύο ομάδων να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους στο βαρύ αγωνιστικό χώρο. Η μοναδική ευκαιρία ανήκε στο Δικέφαλο του Βορρά, που προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Κωνσταντόπουλου με σουτ του Λάζαρ από μακρινή απόσταση, ο τερματοφύλακας της Αθηναϊκής ομάδας ωστόσο απέκρουσε εύκολα. 

Ήταν το όγδοο συνεχόμενο ματς, που ο Γιώργος Δώνης ως προπονητής, δεν κατορθώνει να κερδίσει την ΑΕΚ. Ως τον χθεσινό αγώνα μετρούσε 3 ήττες με την ΑΕΛ, καθώς επίσης 2 ισοπαλίες και 2 ήττες ως τεχνικός του Ατρομήτου.

Λύτρωση στο 89'

Στη Θεσσαλονίκη ο Νταβίδ Αγκάνθο ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής για τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο. Στο δέκατο λεπτό σούταρε από πλάγια αριστερά, αλλά ο Ορέστης Καρνέζης έδιωξε με επιτυχία. Στο 26' ο Ισπανός σέντερ φορ των κιτρίνων εκτέλεσε πέναλντι ύστερα από χέρι του Βίκτορ Βιτόλο στην περιοχή, αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΟ τον "νίκησε" πάλι πέφτοντας με επιτυχία στη δεξιά του μεριά.

Το Β΄μέρος άρχισε με ευκαιρία του Τοτσέ να κάνει το 1-0 για τον Αθηναϊκό σύλλογο, αλλά ο Αργεντινός δεν εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Σωκράτη Διούδη. Στο 73' ήταν η σειρά του Χάρη Μαυρία να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Θεσσαλονικέων έπειτα από έξοχο πλασέ από τα πλάγια αριστερά. Στο ογδοηκοστό ένατο λεπτό όμως έμελε να χαμογελάσουν οι κιτρινόμαυροι, που παραβίασαν την εστία των "πράσινων" με κοντινή κεφαλιά του Πορτογάλου Νούνο Κοέλιο.

Το αποψινό ήταν το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα του Άρη στο πρωτάθλημα μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Επιμέλεια: Μ. Βέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου