Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

7 ματς αήττητος ο ΠΑΟΚ, σκόνταψε πάλι ο Άρης

Συνέχισε την ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ νικώντας 2-0 απόψε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, ο δε Άρης δεν κατάφερε να "δραπετεύσει" με κάποιον βαθμό από τα Γιάννενα χάνοντας με το ίδιο σκορ χθες, από τον ΠΑΣ.

Στη Θεσσαλονίκη το πρώτο ημίχρονο δεν παρουσίασε καμία κλασσική ευκαιρία και από τις δύο ομάδες, καθώς ο Δικέφαλος επιχείρησε να δημιουργήσει ρήγματα στην καλά στημένη αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν το πέτυχε. Οι ισορροπίες του αγώνα πάντως άλλαξαν στο τριακοστό ένατο λεπτό, όταν ο διαιτητής Στυλιάρας απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον "πράσινο" Σο.

Στο Β' μέρος οι ασπρόμαυροι ανέβασαν απόδοση λόγω και του αριθμητικού πλεονεκτήματος και με τον Καμαρά στο 58' άνοιξαν το σκορ. Το αριστερό σουτ του επιθετικού του ΠΑΟΚ, από τα πλάγια δεξιά κόντραρε στο Μαρίνο και κατευθύνθηκε στα δίχτυα του Καρνέζη. Στο 81' ήταν η σειρά του Βούκιτς να διπλασιάσει τα τέρματα για το σύλλογο της Μακεδονικής πρωτεύουσας. Ο Αποστολόπουλος πάσσαρε από τα δεξιά, ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά, απέκρουσε ο Καρνέζης, αλλά ο Σέρβος φορ του Δικεφάλου του Βορρά, με πλασέ παραβίασε την εστία της Αθηναϊκής ομάδας.

Ήταν η δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, κατά την οποία ο ΠΑΟ φεύγει ηττημένος από τη Θεσσαλονίκη, καθώς είχε χάσει και στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Τριπλά άτυχος

Ο Άρης είχε τα δοκάρια και ο ΠΑΣ, τα γκολ στην αναμέτρηση των Ιωαννίνων. Στο 9' το πρώτο δοκάρι των κιτρίνων, όταν ο Αγκάνθο εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή των Ηπειρωτών, για να βρει τη δεξιά δοκό της ομάδας της Ηπείρου. Στο 24' εξάλλου ο Ίλιτς άνοιξε το σκορ ύστερα από μπάσιμο στην περιοχή. Στο τριακοστό ένατο λεπτό, δεύτερο δοκάρι για τους Θεσσαλονικείς, όταν κεφαλιά, που έπιασε ο Παπαστεριανός απέκρουσε ο τερματοφύλακας κι εν συνεχεία χτύπησε στην οριζόντια δοκό του. Δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά των Γιαννιωτών να διπλασιάσουν τα γκολ τους, όμως το σουτ του Γεωργίου μετά από σέντρα του Ντε Βινσέντι "έσωσε" ο Διούδης.

Ό,τι δεν έκανε ωστόσο ο Γεωργίου, το πραγματοποίησε στο 64' ο Κοροβέσης με κοντινή προβολή μπροστά στα γκολπόστ του Άρη. Το παιχνίδι, τέλος είχε ένα ακόμα δοκάρι από πλευράς των ποδοσφαιριστών του Άρη. Ήταν το ογδοηκοστό πρώτο λεπτό, όταν ο Γιαννιώτας με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά δοκό του γκολκίπερ των Ιωαννίνων.

Σημειώνεται πως οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης δεν έχουν πετύχει ακόμα εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Μ. Βέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου