Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Εννιάψυχος ο ΠΑΟΚ, "ντόρτια" ο Άρης

Άλωσε τα Χανιά ο ΠΑΟΚ νικώντας 1-2 τον Πλατανιά παρότι έπαιζε από το 76' με εννέα παίκτες, ο δε Άρης θριάμβευσε επί του Λεβαδειακού με 4-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση.

Στα Περιβόλια ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο τρίτο λεπτό με το Σαλπιγγίδη, ο οποίος με κοντινή προβολή μετά από κεφαλιά - πάσα του Σίλντεφελντ εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της άμυνας του Πλατανιά κι έκανε το 1-0. Στο 24' ήταν η σειρά των Κρητικών να ισοφαρίσουν το παιχνίδι με ωραίο σουτ του Τέτε έξω από την περιοχή των Θεσσαλονικέων. Η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Ιτάντζ, βρήκε την πλάτη του τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα. Στο τριακοστό δεύτερο λεπτό του αγώνα όμως, ευθύβολο σουτ του "Σάλπι" δεν κατάφερε να αποκρούσει ο Λαζαρίδης παραβιάζοντας την εστία του.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στο 46' με δεύτερη κίτρινη κάρτα - αποβολή του Σταφυλλίδη, ενώ δέκα τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ήρθε και κόκκινη κάρτα στο Σαλπιγγίδη, επειδή μούτζωσε τον επόπτη. Οι Χανιώτες ένα λεπτό πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του ματς είχαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν τον αγώνα με κεφαλιά του Γιακουμάκη, η οποία πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Δικεφάλου του Βορρά.



2 γκολ απ' τα αποδυτήρια


Στη Θεσσαλονίκη ο Άρης άνοιξε το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό με κοντινή κεφαλιά ου Νούνο Κοέλιο, η οποία κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει, Κυριακίδη. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του Β' μέρους σημειώθηκε το δεύτερο γκολ των κιτρίνων με εύστοχη κοντινή προβολή του Γιαννιώτα έπειτα από σέντρα του Παπαστεριανού από τα δεξιά.

Στο 64' πάσα του Τάτου, ωραία κεφαλιά του Γιαννιώτα και 3-0. Το τέταρτο και τελευταίο τέρμα των κιτρινόμαυρων πέτυχε ο Τάτος με όμορφο, εν στάσει σουτ ύστερα από πάσα του Νταβίντ Αγκάνθο.

Ήταν το έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι, όπου η ομάδα της Λειβαδιάς αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με αρνητικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, στα τελευταία της παιχνίδια μετράει πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες.


Επιμέλεια: Μ. Βέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου