Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Σταθερά τρίτος ο ΠΑΟΚ, κινδυνεύει ο Άρης

Παρέμεινε στις νίκες ο ΠΑΟΚ επικρατώντας 4-2 του Πανιωνίου στην Τούμπα σε ένα χορταστικό -από πλευράς θεάματος- παιχνίδι, ενώ ο Άρης "αυτοκτόνησε" στη Βέροια χάνοντας με 3-1 από την ομώνυμη ομάδα και απειλείται πλέον σοβαρά με υποβιβασμό.


Στη Θεσσαλονίκη, αρχικά ο Δικέφαλος είχε την κατοχή της μπάλας, με τους Νεοσμυρνιώτες να βρίσκονται σε παθητικό ρόλο. Στο 31' βολίδα του Κάτσε με το αριστερό του πόδι στέλνει την μπάλα στο δεξί παράθυρο του Γιαννακόπουλου και κάνει το 1-0 για τους ασπρόμαυρους. Στο 39' ο Πανιώνιος -ύστερα από πάσα του Γουνδουλάκη από τα δεξιά- ισοφαρίζει με τον Πάρι Ανδράλα, ο οποίος δεν πανηγυρίζει το γκολ γιατί κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του ΠΑΟΚ.  

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δικέφαλος του Βορρά σκοράρει με το Σαλπιγγίδη, ο οποίος σούταρε από κοντά μετά από σέντρα του Ρομπέρ. Στο 63' ο Γουνδουλάκης με πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Καπάνταης όταν σμπρώχθηκε από τον Κατσουράνη κάνει το 2-2. Στο ογδοηκοστό λεπτό ωστόσο ο Κατσουράνης κάνει το 3-2 με μακρινό σουτ και οκτώ λεπτά μετά ο Βούκιτς με πλασέ διαμορφώνει το τελικό 4-2 για τους Θεσσαλονικείς.

3-1 από 0-1

Στην πρωτεύουσα της Ημαθίας απόψε, σε ένα επεισοδιακό ματς με δύο διακοπές ο Άρης ευτύχησε να προηγηθεί στο 49' με τον Αγγελούδη, στον οποίο έφτασε μετά από κόντρα η μπάλα και ο παίκτης των κιτρίνων άνοιξε το σκορ, με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Στο εξηκοστό πέμπτο λεπτό άρχισε η αντεπίθεση της Βέροιας, με τον Καλτσά που εισέβαλε στην περιοχή των κιτρινόμαυρων από τα δεξιά, να σουτάρει. Η μπάλα άλλαξε πορεία στον Πουλίδο, ξεγέλασε το Διούδη και κατέληξε στα δίχτυα του.

Στο 90' ο ίδιος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε το 2-1 για το σύλλογο της Ημαθίας, καθώς έπιασε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Γεωργιάδη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας, αλλά ο Καλτσάς πάλι, με κοντινή προβολή έκανε το 2-1. Το τελικό σκορ για την παθιασμένη Βέροια διαμορφώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ολαϊτάν, που σούταρε από τα δεξιά, για να βρει η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Σωκράτη Διούδη και να παραβιάσει -στη συνέχεια- την εστία.

Σημειώνεται ότι ο Άρης δεν έχει γευθεί ακόμη την χαρά της νίκης σε εκτός έδρας αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Μ. Βέλλος  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου