Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ντέρμπι κοινωνικής αλληλεγγύης στην Τούμπα (Video)

Σε έναν αγώνα με μοναδικό νικητή την κοινωνική ευαισθησία κι αλληλεγγύη μάς καλούν να σκοράρουμε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή (9.11.2014) στο γήπεδο της Τούμπας.

Στο πλαίσιο μιας κοινής προσπάθειας και με οδηγό τη μεγάλη επιτυχία του αντίστοιχου περσινού εγχειρήματος, ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δήμος Νεάπολης-Συκεών καλούν τους φιλάθλους, που πρόκειται να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 στην Τούμπα, να προσφέρουν είδη τροφίμων για την ενίσχυση του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου Νεάπολης-Συκεών, βάζοντας ένα λιθαράκι στην ανακούφιση δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.

Πρόκειται για μια ακόμη ευαίσθητη δομή που στηρίζει κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες και ανήμπορους πολίτες του δήμου Νεάπολης-Συκεών παρέχοντας σε αυτούς τρόφιμα, ενώ στο πλαίσιο του δικτύου κοινωνικής προστασίας λειτουργούν επιπλέον, μεταξύ των άλλων, Κοινωνικό Εστιατόριο-Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο. 

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποδεικνύει σταθερά τις κοινωνικές της ευαισθησίες κρατώντας ανοιχτή την αγκαλιά της σε ευαίσθητες και κρίσιμες πρωτοβουλίες όπως αυτές που αναπτύσσει ο δήμος μας για τη στήριξη και υποστήριξη συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται σκληρά από τις συνθήκες της κρίσης. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους συγχαίρουμε. Πιστεύουμε ότι σε ένα τέτοιο ντέρμπι κοινωνικής αλληλεγγύης όλοι ανακηρύσσονται πρωταθλητές», δήλωσε ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, απευθύνοντας πρόσκληση συμμετοχής και ανταπόκρισης από το σύνολο των φιλάθλων. 


Κλιμάκιο του δήμου Νεάπολης-Συκεών με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Τάσο Τσακιρίδη, συναντήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Γιώτη Παναγιωτά, όπου ρυθμίστηκε κάθε λεπτομέρεια για την επιτυχία της νέας πρωτοβουλίας. Το μεγάλο ραντεβού έχει ορισθεί για την ερχόμενη Κυριακή, από τις 9 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα, με συνεργάτες του Κοινωνικού Παντοπωλείου να βρίσκονται έξω από τη ΘΥΡΑ 3 του γηπέδου, όπου θα υποδέχονται τους πολίτες και θα παραλαμβάνουν τις προσφορές τους σε τρόφιμα. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο περσινό κοινό προσκλητήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του δήμου Νεάπολης-Συκεών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, συγκεντρώθηκαν πάνω από 1,5 τόνος τροφίμων πρώτης ανάγκης, καθώς τουλάχιστον 150 φίλαθλοι κάθε ηλικίας και συμπολίτες μας με τα παιδιά και τις οικογένειές τους από διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης άφησαν τη δική τους προσφορά αλληλεγγύης. 

Επιβράβευση της συμμετοχής με 10 εισιτήρια 


Με την κλήρωση 10 εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League, θα επιβραβεύσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη συμβολή των φιλάθλων της στη μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποιούν με το δήμο Νεάπολης-Συκεών για την ενίσχυση του Κοινωνικού του Παντοπωλείου. 

Οι πρώτοι των γηπέδων συνεργάζονται με τους πρώτους της Κοινωνικής Πολιτικής και σκοράρουν ακόμα μία φορά με μοναδικό νικητή την κοινωνική ευαισθησία κι αλληλεγγύη. Να υπενθυμίσουμε ότι με οδηγό τη μεγάλη επιτυχία του αντίστοιχου περσινού εγχειρήματος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο δήμος Νεάπολης-Συκεών καλούν τους φιλάθλους, που πρόκειται να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, στις 7.30μ.μ. στην Τούμπα, να προσφέρουν είδη τροφίμων για την ενίσχυση του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου Νεάπολης-Συκεών, βάζοντας ένα λιθαράκι στην ανακούφιση δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας. 

Στελέχη του Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Νεάπολης-Συκεών θα βρίσκονται την Κυριακή, από τις 9 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα έξω από τη ΘΥΡΑ 3 του γηπέδου, όπου θα υποδέχονται τους πολίτες και θα παραλαμβάνουν τις προσφορές τους σε τρόφιμα. 

Η κλήρωση των εισιτηρίων για τους δέκα τυχερούς θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του διαλείμματος για το ημίχρονο και τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν από μικροφώνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου