Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Part time, ο δημόσιος υπάλληλος αορίστου χρόνου;

Απαραίτητη κρίνεται η παρέμβαση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, αν αληθεύουν όσα γράφει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Αλεξανδρίδης στη στήλη του, "*ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ...", στο οπισθόφυλλο της σημερινής έκδοσης της "Μακεδονίας της Κυριακής". Ο συντάκτης αναφέρεται, εμμέσως πλην σαφώς, στα έργα και τις ημέρες του Κωνσταντίνου Μαργαρίτη, πρώην πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας και -από τα τέλη του 2014- υπαλλήλου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Μαργαρίτης έγινε δημόσιος υπάλληλος αορίστου χρόνου εκμεταλλευόμενος τις διατάξεις του "νόμου Παυλόπουλου" μετά από διαδοχικές συμβάσεις έργου στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως σύμβουλος του τότε Δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Από το Μάιο του 2004 ως τον Αύγουστο του 2007 είχε διατελέσει αντιπρόεδρος του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε,Κ.), ενώ το Μάρτιο του 2008 ο τότε υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε διορίσει τον κ. Μαργαρίτη αναπληρωτή διοικητή του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής "Δρομοκαΐτειο".

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 3 Δεκεμβρίου 2014, σε εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα, ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης είχε λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανάσιου Βασίλειου Μπότση για το δημοσιογραφικό του έργο. Ωστόσο ούτε υπήρξε ούτε αποτελεί μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης.

 Μ. Βέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου